By 18 oktober 2014 Read More →

PINspiratie Halloween

Spinnen, pompoenen en vleermuizen. Die kom je veel tegen bij Halloween. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor toffe diy’s en leuke knutselprojecten. Gelukkig zijn deze engerds stiekem ook best schattig. Zodat we niet iedereen al te hard de stuipen op het lijf jagen.

halloween pinspiratie

7 Halloween Knutsels

  1. Boe! Een spook! Ah maar eigenlijk zijn het volgens mij best schatjes, deze spookjes. Je kunt door ze heen kijken, dus ze doet het erg leuk als decoratie bij een lamp.
  2. Ik zei het al, vleermuizen doen het erg goed met Halloween. En bij kaarslicht lijken ze nog best echt ook, deze papieren fladderaars. Heel eenvoudig te maken, je hebt alleen papier en een schaar nodig. En hoe meer, hoe beter in dit geval!
  3. Monsterdonuts! Met een paar oogjes en een gebit maak je hele toffe traktaties. Niet heel gezond, maar het is natuurlijk wel feest! TIP: Een gezondere variant zijn de horror bagels.
  4. Deze pompoen heeft zich verkleed als mummy! Pompoenen horen traditiegetrouw bij Halloween. Maar in plaats van er een lantaarn van te maken, is het ook leuk om er een andere leuke decoratie van te maken. Die grote ogen maken ze erg schattig.
  5. Weer spookjes. Maar nu om te eten. Maak merengue, spuit het hoog op en tadaaa je eetbare spook. Nu alleen nog met kleurstof oogjes en een mondje toevoegen en je bent klaar voor het feest.
  6. Knutselen met een wc-rol is een klassieker. Maar deze vleermuis is wel echt heel leuk! Helemaal als hij zo ondersteboven aan een mooie herfsttak hangt. Die doet toch geen vlieg kwaad? J
  7. Wow! Deze spin slaat alles. Hij is enorm, hij is eng en hij is superleuk! Het is even wat werk om zo’n pinata in elkaar te knutselen, maar het effect is er dan ook wel naar! Wat een spin!

Happy Halloween !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Inspiratie

Auteur:

Annelies is getrouwd met Lucas en woont samen met kat (Flipper) en konijnen (Bonnie en Jari) in een houten huisje in de buurt van Utrecht. Haar grootste inspiratiebronnen zijn de natuur, dieren en muziek. Op haar blog allihoppa.nl deelt ze haar zelfmaakideeën, recepten, hotspots en interviews met creatievelingen. Annelies is gek op diy en wil alles proberen te maken. Of dat met beton, papier of garen is, maakt niet uit. Ook kijkt ze graag naar wat anderen maken en schrijft daarover.