Naar buiten met Leen Bakker en lief! lifestyle

De lief! kinderkamer collectie van Leen Bakker heeft een nieuw en heel mooi zusje gekregen: een trendy en betaalbare collectie tuinmeubels en accessoires !

Wederom slaan het woonwarenhuis Leen Bakker en het populaire lifestylemerk lief! de handen ineen voor een samenwerking. Na de lief! kinderkamer collectie is er nu een sfeervolle tuincollectie met het thema bloemen ontwikkeld. Je herkent in deze tuincollectie direct de unieke kenmerken die de lief! producten zo populair maken: vrolijke dessins en frisse kleuren, afgewerkt met leuke details .

lief tuincollectie, leen bakker, vogelhuisjes

Lief Tuincollectie

De lief! buitencollectie bestaat uit drie basiskleuren die onderling gecombineerd kunnen worden. Ieder item is ontworpen met oog voor sfeer en details passend binnen het bloementhema. Wat wij vooral erg fijn vinden, is dat er in de collectie ook rekening is gehouden met de wensen van kinderen!

picknicktafel, kinderen, leen bakker, hout, tuintafelleen bakker, zandtafel, speeltafel tuin, zandbak

Zo zijn er een stijlvolle en betaalbare (!) picknicktafel en zandtafel die garant staan voor urenlang speelplezier. En loungen de kids dit jaar in stijl:  de Canadian deckchair – waar papa en mama zelf ook zo graag in relaxen – kreeg een stijlvolle kindervariant!

leen bakker, tuincollectie lief

INFO en online bestellen: De Lief tuincollectie is vanaf 25 april exclusief verkrijgbaar bij alle Leen Bakker winkels en via de webshop. 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.