By 27 juni 2015 Read More →

Musthaves voor aan het water

Een badpak stijl je eenvoudig op drie manieren. Dit schatje van Mini Rodini (verkrijgbaar via Kleuterstraat.be) heeft eigenlijk helemaal niets nodig. De zon gaat er spontaan voor schijnen. Wedden?! Bij Little Sahou is de summersale gestart, dus daar kun je vast iets vinden wat beachproof is. Wij vonden deze cap te gek. Mooi en fijn voor de felle zon! Ook bij GOED van Toen is er heel veel zwemgoed te vinden, zoals deze gevaarlijke Maxomorra swimpants.

zwemgoed musthave

Musthaves voor aan het water

Natuurlijk is alleen een hippe outfit aan het water niet genoeg. Want niets is zo fijn als heerlijk ravotten met zand- en waterbestendig speelgoed!

speelgoed aan het water

Meer dan de goed gevulde strandtas van Speelgoed Kiki heb je niet nodig. Nou vooruit misschien de Ballo dan. Want daarmee kun je zelfs met je gevulde emmer terug naar je zandkasteel rennen zonder dat het water er onderweg uit klotst.

BUDGETTIP: De Ballo is verkrijgbaar via Villa Hoera en met kortingscode hoeravakantie krijg je 10 procent korting! (geldig tot en met 31/8/15).

Veiligheid aan, op en in het water

Natuurlijk gaat veiligheid boven alles! Vergeet dus niet de zonnebrand en zwembandjes et cetera mee te nemen. En kijk ook eens bij Kidswatersport.nl. Deze shop is gespecialiseerd is Kinderen en water. Reddingsvesten, zwemvesten, zonbescherming, bijvoorbeeld. Check it out!

veiligheid aan het water

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>