3 verschillende looks met een sweater

Zoals we vanochtend al aankondigden is Cynthia van Doctor Fashion onze nieuwe fashion gastredacteur. Maandelijks publiceert zij een artikel waarbij zij met één basisitem drie verschillende look creëert. Deze maand creëert Cynthia 3 verschillende looks met de sweater.

3ways to wear the sweater uitgelicht

3 verschillende looks met sweater

Een sweater is altijd fijn voor dit tussenseizoen. Je kan het,  als het zonnetje hard genoeg schijnt, ook al dragen als jas! Ik ben zelf dol op sweaters. De ideale combinatie van comfortabel & praktisch. En voor iedereen  is er wel een coole sweater te vinden! Ieder groot merk heeft wel een sweater in z’n collectie. Mijn kids zijn dol op sweaters… warm & super om in te spelen!

Ik heb nu bewust voor een sweater die neutraal van kleur is gekozen, zodat iedereen wel iets vergelijkbaars in de kinderkast heeft hangen! Uiteraard ben ik wel voor een bijzondere gegaan, namelijk een sweater uit de 3d-collectie van Ine de Haes. MoodKids schreef er al eerder over.
Voor welke look ga jij?

zo draag je een trui kinderstyling

 Voor welke sweater-look ga jij?

  1. CIRCUS

Vrolijk, gedurfd & met een vette knipoog.  Kids will love it!

sweater, strikje (Rebel in the House), legging (Orange Mayonnaise), sneakers (H&M) en tas (Fish on the moon)

  1. GIRLY

Zachte tinten & verfijnde details. De mouwloze jumpsuit kan je nu al fijn dragen met een sweater. En extra handig… zijn ze er niet al uitgegroeid tegen de tijd dat het warm genoeg is om het ein-de-lijk mouwloos te dragen!

haarband (Springstof), sweater, jumpsuit (H&M), gympjes (H&M)

  1. STREET KID

Voor de stoere meiden. Extraatje… bodywarmer kan je aan twee kanten dragen!

sweater, bodywarmer (Orange Mayonnaise), jegging (Zara), bootschoenen (H&M)

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion

Auteur:

Cynthia Schrijver a.k.a. doctor fashion is stylist & personal shopper. Het allerliefst verzamelt ze mooie dingen & vrolijke momenten! Lees meer ..