By 21 februari 2015 Read More →

Ine de Haes 3D collectie

We hebben weer een te gek kidsfashionlabel ontdekt: Ine de Haes.

Dit Belgische kinderlabel staat garant voor kidsfashion met een sofisticated uitstraling en kleurenpallet met verrassend stoere silhouetten en asymetrische belijningen. Patronen komen echt tot leven bij dit mooie kindermerk. Je moet wel eerst even goed kijken om de dieren in deze collectie te ontdekken, ze lijken namelijk wel verstopt in de breisels. Stijlvol!

INE de HAES boyINE de Haes girl

De collectie is vooralsnog exclusief verkrijgbaar via www.inedehaes.com/shop en op Rebel in the House.

Winactie Ine de Haes – The Roarest contest

Naast hele mooie kinderkleding heeft Ine de Haes een masker voor je gemaakt. Je kunt hem downloaden, zelf versieren en als je dat leuk vind mee doen aan de wedstrijd waarbij je zo’n te gek 3D T-shirt kunt winnen!

Download hier je tijger masker

Meer informatie: Ine de Haes Roar

winactie Ine de Haes

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.