By 5 november 2014 Read More →

De webshop van mijn oma

Afgelopen weekend maakte ik foto’s van mijn meiden in de achtertuin. In de herfstzon mochten ze bladeren in de lucht gooien, doet het leuk op een foto, je kent dat wel. Blij sprongen ze in de lucht en ik klikte wat af.

kidsloveknits poncho wol peuter

Waarom ze op de foto mochten ? – ze gaan hier vaak op de foto maar dit keer hadden we een leuke reden – Voor oma! En als ik dan heel precies ben: voor oma’s webshop.

bob marley poncho

Bob Marley Poncho – 100% ecowol

De webshop van mijn oma

Hoe stoer is het eigenlijk als je oma na haar 70ste nog een eigen webshop begint? Heel stoer vinden wij. Die webshop heeft oma dus he-le-maal zelf gebouwd. Wordt zelf gevuld met zelfgemaakte kinderkleding, coole breisels en liberty stoffen.

Oma’s webshop heeft o.a. te gekke breisels van bijvoorbeeld 100% ecowol! Zoals deze super mooie poncho’s die mijn meiden kregen. We hebben er het weekend zelfs nog een leuke naam voor verzonnen; de Bob Marley Poncho, hier geshowd door Bobbi Roos en Marli Anne. Te koop dus bij de oma van mijn meiden, is geen kinderarbeid aan te pas gekomen(!).

Te bestellen in kleur en maat naar keuze voor € 49,95 bij Kidsloveknits.com .

Daar spring je toch zeker een gat voor in de lucht? Of in ieder geval wil je wel even wat herfstblaadjes in de lucht gooien!

Meer info: kidsloveknits.com

kidsloveknits ponchoo wol

Kadootje van Kidsloveknits

Oma’s zouden natuurlijk geen oma’s zijn als ze niet met cadeautjes komen. Dus krijg jij als Moodkids lezer nu bij je gebreide bestelling een leuk extraatje! Deze gebreide poppen-poncho bijvoorbeeld (of een andere miniversie van je gebreide bestelling). Heeft jouw mini-me ook meteen haar eigen mini-me!

pop poncho kidsloveknits

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.