By 17 november 2018 Read More →

Het draait om Sinterklaas op Pinterest

Iedere week publiceren we de top 5 van meest gerepinde afbeeldingen van ons Pinterest-account. Dat kunnen ook pins van andere blogs zijn. Ter inspiratie en vermaak! Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen. 

Bekijk hier de andere populaire repins

Populaire repins van week 46– 2018

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar de pin op Pinterest te gaan. En hem op je eigen pagina te pinnen. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel op de betreffende website.

# Recept Sinterklaas cheesecake

Cheesecake vind ik persoonlijk altijd een goed idee. Met de Sint in aantocht bedacht Brenda deze Sinterklaas cheesecake met pepernoten en gezouten caramel.

# Sinterklaas stokpaardje maken

stokpaard amerigo maken

# Sinterklaas papertoys – gratis download (voor persoonlijk gebruik van studio Momoki)

Sinterklaas papertoys - gratis download (voor persoonlijk gebruik) van studio Momoki

# Sinterklaas tak maken van Play-Doh

 

# Sinterklaas domino van blog Kreanimo

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sinterklaas, Digi, Thema

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.