By 13 februari 2017 Read More →

De populairste repins van week 6

Wekelijks maken we een overzicht met de 5 meest populaire repins op ons Pinterest account. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 6– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

# Gratis downloads Valentijnsposters van Roelina voor MoodKids

# Gratis download ontbijtset voor Valentijnsdag van Roelina voor MoodKids

Verras jij je lief op Valentijnsdag met een ontbijtje? Roelina ontwierp een gratis Valentijnsdag ontbijtset, die je hier gratis kunt downloaden.

# Leuk idee om met kinderen te knutselen voor pasen

#  Haan knutselen met kinderen van nikoybasilikh.blogspot.nl

haan knutselen met kinderen voor pasen

# Stalen frame voor houtopslag in je huis of buiten van Steelwork.nl

haardhoutopslag van steelwork.nl

#

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.