By 7 februari 2017 Read More →

Gratis Valentijnposters om je lief in het zonnetje te zetten

Vind je dat jij ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Mooi! Download dan nu onze Valentijnposters, geef die aan je lief en laat hem (of haar) je huis ermee versieren. Want jij bent nou eenmaal de allerliefste, echt wel!

Het hele jaar door zwoeg jij je door het huishouden heen. De was, de strijk, de vaat en nog een keer de was, de strijk… Geen moment zit je stil en het is dankzij jou dat thuis alles feilloos op rolletjes loopt. Je verzorgt je kroost, je liefkoost je partner en je aait de hond. Wat moet jouw gezin toch zonder jou? Je bent zo druk als een baas en daarbij mag best eens worden stilgestaan. Eureka, het wordt weer Valentijnsdag.

Valentijnsdag: tijd om uit te pakken

Met alleen een ontbijtje op bed, een bloemetje en/of een cadeautje zijn wij zwoegende mama’s (of papa’s) natuurlijk niet meteen tevreden. Het is immers maar één keer Valentijnsdag per jaar en daar mogen onze liefjes best wat moeite voor doen, niet waar? Dus papa’s (of mama’s), pak gerust uit!

> Hier vind je nog meer leuke ideeën voor Valentijnsdag

Valentijnposters voor je lief

Het klembord is van Dots Lifestyle en is gemaakt van hout (12 mm). Verkrijgbaar in de formaten A5/A4. Leuk voor al je notitieblokken, maar ook voor je kaarten en posters. Het klembord kan ook opgehangen worden.

Traditiegetrouw kun je hier daarom weer Valentijnposters downloaden, waarmee je jouw lief (of jouw lief JOU) even wat extra in het zonnetje zet. Ik heb twee verschillende posters gemaakt en beiden zijn er in twee varianten. In het zwart/wit en in zwart/wit met rood. Beide varianten kun je samen met je kinderen inkleuren, maar ongekleurd zijn ze net zo leuk.

Wat moet je doen? Je download de pdf’s hieronder, print deze uit (op A4) en je plakt ze overal op waar je maar kan! Simpel toch?

Zet je lief in het zonnetje met deze gratis Valentijnposters. Print de posters uit en plak ze overal in huis waar je maar kan. Simpel toch?

>> Downloads ‘De allerliefste dat ben jij!’ – kleur / zwart-wit <<

'Jij bent echt wel de allerliefste' Valentijnposters, gratis te downloaden op MoodKids

>> Download ‘Jij bent echt wel de allerliefste’: kleur / zwart-wit <<

Valentijnposters als kaart

Je kunt de poster(s) natuurlijk ook als kaart gebruiken. Samen met je kinderen beschrijf je ze met wat lieve woordjes, vouwt hem op en stopt hem in een envelop. Die geef je dan aan jouw Valentijn wanneer je hem of haar een lekker ontbijtje op bed gaat brengen, romantisch toch? Heb je de gratis ontbijtset ook al gezien? Daarmee maak je het Valentijnsontbijt nog leuker!

Fijne Valentijn!

Zet je lief in het zonnetje met deze gratis Valentijnposters. Er zijn 2 verschillende posters in zwart-wit en kleur. Print de posters uit en plak ze overal in huis waar je maar kan. Simpel toch?

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Valentijnsdag, Downloads, DIY

Auteur:

Roelina is een ‘working mom’ van twee zoons (Finn en Olle) en een engelmeisje (Jasmijn), dat 2 weken na haar geboorte is overleden. Ze is gelukkig ongetrouwd met haar allerbeste vriend waarmee ze samenwoont in, zoals zij zelf zegt, haar huishouden van Jan Steen. Roelina werkt 36 uur in de week in de marketing en propt haar vrije tijd vol met hobby’s.