By 6 februari 2017 Read More →

De top 5 van populaire repins van ons Pinterest account

Het is weer tijd voor ons wekelijkse overzicht van de meest populaire repins op ons Pinterest account. Volg je ons al op Pinterest?

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 5– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

#  Geometrisch tekenspelletje van Craftwhack.com

Geometrisch teken spelletje van Craftwhack.com

# Maak een slinger van pom poms van Hydi voor MoodKids

Maak zelf een kleurrijke pompom slinger voor de kinderkamer of je woonkamer. Hydi legt je stap voor stap uit hoe je deze maakt. Easy peasy! Je leest het hier.

# 3 variaties van lunchtrommels met brood van Roppongi voor MoodKids

Een lunchtrommel met een oer-Hollands thema: de boterham. Roppongi maakte voor ons 3 gevarieerde lunchtrommels met boterhammen. De basis is 3x hetzelfde, de uitvoering anders. Lees hier hoe je de broodtrommels maakt. #dutchbento

# eenhoorn cupcakes traktatie van Keyk.de

# printable mini cactussen van Liza voor MoodKids

Cactussen zijn een must-have voor in huis. Geïnspireerd door deze trend maakte Liza een diy met gratis printables voor vrolijke cactussen van papier. Je download de printable hier gratis.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.