By 5 december 2016 Read More →

Deze 5 repins waren vorige week het populairst

Speciaal voor jullie de 5 populairste repins van week 48 op een rij. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 48 – 2016

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

1.Kersthapjes voor je kinderen van de Kinderkookshop

Kerstboom van knakworstjes, komkommer en cherrytomaatje voor kerstdiner thuis of op school - favoriete repins MoodKids week 47 2016

2. Onze diy adventkalender gemaakt door Roelina voor MoodKids

Download de gratis MoodKids DIY adventkalender printable. Vouw de kerstbomen van papier en vul ze eventueel met een cadeautje of een snoepje. Er is een zwart-witte versie, een groene en eentje om zelf of je kinderen te laten inkleuren. Bekijk de versies hier.

3. Sterretjes maken van strijkkralen van Homelisty

kerstster-maken-van-strijkkralen

4. DIY boter, kaas en eieren spel van champagnekurken van Homesthetics.net

boter, kaas en eieren kerstspel maken van champganekurken van homeesthetics.net - populaire repins van MoodKids week 48 2016

5. DIY kussensloop met gratis printable van MoodKids

 kussensloop maken met gratis printable

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.