By 28 november 2016 Read More →

De 5 populairste repins van vorige week

Speciaal voor jullie de 5 populairste repins van week 47 op een rij. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 47 – 2016

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

  1. Uitnodiging voor kinderfeestje van Bog & Ide

Maak deze lieveheersbeestje uitnodiging van Bog & Idee voor een kinderfeestje.

2. Kerstboom van knakworst en komkommer van de Kinderkookshop

Kerstboom van knakworstjes, komkommer en cherrytomaatje voor  kerstdiner thuis of op school - favoriete repins MoodKids week 47 2016

3. Kruidnoten-appeltaart van Manja voor MoodKids.nl

Met de leftover kruidnootjes gaan we bakken met pepernoten maken we een heerlijk appeltaart en we drinken warme chocomelk van de overgebleven chocoladeletters.

4. Kersthapjes van groente van recipeblog.jp

Kersthapjes voor kinderen van groente voor school of thuis van Recipeblog.  Meest populaire repins week 47 2016 van MoodKids

5. Maak zelf een sneeuwman van papier van Soda Pop Design

Soda Pop Design maakte  deze diy sneeuwpop van papier. Met handige vouwmal. Eén van MoodKids' populairste repins van week 47-2016

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Digi, Trend, Papier, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.