By 21 november 2016 Read More →

De top 5 van populaire repins week 46

Speciaal voor jullie de 5 populairste repins van week 46 weer op een rij. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 46 – 2016

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

  1. Maak van een wasknijper een sneeuwpop van Easypeasyandfun.com

Maak van een wasknijper een sneeuwpop van eseypeasyandfun.com

2. Maak van eikels grappige poppetjes kettingen van whimsy-love.com

maak-van-eikels-poppetjes

3. Kerstster hangers maken van klei van globalknockoffs.com

Kerstster hangers maken van klei van globalknockoffs.com

4. Diamanten zwart-wit hangers maken met gratis template van The Tiny Honeycomb

Diamanten zwart-wit hangers maken met gratis template van The Tiny Honeycomb

5. Cadeauzakje vouwen is helemaal niet moeilijk van Denise Beckand voor MoodKids

Zelf een cadeauzakje vouwen van inpakpapier is helemaal niet moeilijk. Het is een snelle manier om je pakje net dat extra's te geven. Met deze tutorial vouw je zo een cadeauzakje. 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.