Een cadeauzakje vouwen doe je zelf!

Heb je eindelijk een leuk cadeau gevonden voor een speciaal iemand, weet je niet hoe je het in moet pakken! Ken je dat probleem?

Zelf een cadeauzakje vouwen van inpakpapier is helemaal niet moeilijk. Het is een snelle manier om je pakje net dat extra's te geven. Met deze tutorial vouw je zo een cadeauzakje. 

Wanneer je nog iets te raden over wilt laten, heb ik dé oplossing voor je: zelf een cadeauzakje vouwen! Zo blijft je cadeau nog lang een verrassing.

Zelf een cadeauzakje vouwen is niet moeilijk. Het is een snelle manier om je pakje net dat extra's te geven. Met deze tutorial vouw je zo een cadeauzakje. 

Je hebt nodig: een vel rechthoekig papier, schaar en lijm (Ik gebruikte voor deze gelegenheid gezellig Sint inpakpapier)

Een cadeauzakje vouwen doe je zo:

Ik vond deze handige fototutorial bij de blog Nina’s Stories, die ik gebruikte om de cadeauzakjes te vouwen.

Vul de cadeauzakjes en sluit met tape. Versier met labels, touwtje en linten. Kan jij raden wat er in de cadeauzakjes zit?

Fijne Sinterklaas!!

Denise Beckand – www.becolorand.nl

cadeauzakje vouwen

[ssba]

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand