By 30 oktober 2016 Read More →

Top 5 Pinterest repins week 43

Daar zijn we weer met onze top 5 van repins op Pinterest!  Deze week vooral veel Herfst en Halloween artikelen. En maar liefst drie van MoodKids. Vinden wij altijd leuk natuurlijk! 😉

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 43 2016

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

  1. Herfstbladeren Kirigami van Roppongi voor MoodKids

Roppongi maakte voor een erg leuke kirigami herfstslinger. Wat kirigami is? In het japans betekent dat knippen van papier. Origami is vouwen van papier. Lees hier hoe je de herfstbladeren maakt.

2. Auto maken van een kartonnen doos van Mommiestots

auto-maken-van-een-kartonnen-doos

3. Leren tellen met de gratis printable telbladen van MoodKids

Goed leren tellen is belangrijk. Niet alleen de telrij opnoemen, maar ook weten wat getallen betekenen. Dat kun je thuis op vele speelse manieren oefenen. We hebben leuke tips op een rij gezet. Ook kun je deze telbladen t/m 10 gratis downloaden.

4. Maak papieren pompoenen met deze gratis printables van Liza voor MoodKids

Halloween vraagt om een verlichte pompoen. Die kun je snijden uit een echte of je maakt deze pompoen van papier. Met deze gratis printables leuk om te doen!

5. Spinnetjes van dennenappels maken van Coolmompicks.com

spinnetjes-van-dennenappels-maken

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.