By 24 oktober 2016 Read More →

Populairste Pinterest repins week 42

Wekelijks publiceren we onze top 5 van repins op Pinterest. Deze week weer een nieuwe top 5 van de meest populaire repins van week 42-2016.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 42 2016

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

1.Kerst quote op raam van PBteen.com

Inspirational quote voor Kerst van Pottery Barn - PBteen.com

2. Plaattaart met appel, kaneel en amandelen van madebyellen.com

Appel plaattaart met kaneel en amandelen van Madebyellen.com. In de tops 5 van meest populaire repins week 42 - 2016 MoodKids.nl

3. Leren tellen t/m 10 met gratis telbladen

Goed leren tellen is belangrijk. Niet alleen de telrij opnoemen, maar ook weten wat getallen betekenen. Dat kun je thuis op vele speelse manieren oefenen. We hebben leuke tips op een rij gezet. Ook kun je deze telbladen t/m 10 gratis downloaden. Leuk om te doen samen met Play-Doh klei

4. Lampjesslinger eland-hanger van 101woonideeën.nl

 Lampjesslinger eland-hanger van 101woonideeën.nl, meest populaire repins op MoodKids.nl week 42-2016

5. Maak deze schattige kussensloop met deze gratis printable van MoodKids

Deze schattige kussensloop zelf maken is heel makkelijk met deze gratis download en transferpapier. Lees hier hoe je het maakt.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.