By 3 augustus 2016 Read More →

V​oor jonge kinderen én ​​Beatles-fans​: Beat Bugs

Here, There And Everywhere! Op woensdag 3 augustus (vandaag) laat Netflix de serie Beat Bugs op ons los, een animatiereeks voor jonge kinderen waarvan ook Beatles-fans zullen smullen. Geen kinderliedjes, maar meer dan 50 fab four-nummers zullen daarbij door de huiskamer schallen.

Met een grote Beatles-fan in huis, die zelfs een boek heeft geschreven over de Beatles, zingt onze kleine man de liedjes al aardig mee. Daarnaast zijn we alledrie verslingerd aan Netflix. Deze serie gaan we dus zeker kijken! Want laten we eerlijk zijn, van de meeste liedjes van kinderseries word je (uiteindelijk) knettergek. Ik ben in ieder geval superblij dat we hier de Bumba-fase al voorbij zijn. En ook ‘let it go’ raakt (gelukkig) in vergetelheid.

Beat Bugs op Netflix

Beat Bugs op Netflix

Beat Bugs volgt vijf kleine insecten die samen belangrijke levenslessen leren. In een grote tuin beleven de vrienden spannende avonturen op de tonen van legendarische Beatles-muziek. Klassiekers als ‘Blackbird’, ‘Lucy In The Sky With Diamonds’ en Magical Mystery Tour’ worden gezongen door verschillende bekende artiesten waar wij als ouders ook blij van worden. Kijk maar eens naar dit lijstje:

 

  • P!nk: “Lucy In The Sky With Diamonds”
  • James Corden: “I’m A Loser”
  • Aloe Blacc: “Rain”
  • Robbie Williams: “Good Day Sunshine”
  • Eddie Vedder: “Magical Mystery Tour”
  • Frances: “In My Life”
  • The Shins: “The Word”
  • Wesley Schultz (van de band the Lumineers): “Honey Pie”
  • Sia: “Blackbird”

Nieuwsgierig?

Bekijk de trailer hieronder. Wil je nog meer Beat Bugs?  Het tweede seizoen is inmiddels aangekondigd en wordt verwacht op 18 november 2016.

Meer info vind je op de website van Netflix.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.