By 17 september 2014 Read More →

Troonrede voor kids

De troonrede die is dus best wel ingewikkeld. Zeker als je dat aan een kind wilt uitleggen. Wij vonden op Prezi een mooie uitleg van de Troonrede 2014 voor kinderen. Begrijpelijk en leuk – voor zover een troonrede dat kan zijn natuurlijk – vanaf een jaar of 6.

Leve de Koning!

TIP: Drink er een lekker kopje Thee met Maxima bij !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.