By 16 januari 2017 Read More →

Pinspiratie: wat is populair in week 2 van 2017?

Alweer het tweede overzicht van 2017 met de 5 populairste repins van week 2. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 2– 2017

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

1.Paashaas maken met deze leuke tekentechniek van pedagogie academie Toulouse

Paashaas maken met een leuke tekentechniek

2. Vogelvoer maken met fruit van Nicole voor MoodKids

Maak samen met je kind voer voor de vogels in de tuin. Dit keer hebben we wat DIY ideetjes voor vogelvoer maken met fruit. Je leest ze hier.

3. Hang tekeningen op zonder deze te beschadigen met deze tip van Welke.nl

Hang tekeningen op zonder deze te beschadigen met deze tip van Welke.nl

4. Origami haas vouwen van Wimke voor MoodKids

 

Knutselen voor Pasen. Vouw deze leuke origami paashaasjes in alle kleuren. Samen met de kinderen heb je in no-time een huis vol van deze leukerds. Ga naar de site voor de stap voor stap beschrijving.

5. Zelf een pompom slinger maken van Hydi voor MoodKids

 Maak zelf een kleurrijke pompom slinger voor de kinderkamer of je woonkamer. Hydi legt je stap voor stap uit hoe je deze maakt. Easy peasy! Je leest het hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.