By 12 december 2016 Read More →

De top 5 repins van deze week

Het is weer tijd voor de 5 populairste repins van week 49. Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Wist je overigens dat je alle artikelen van MoodKids ook makkelijk kunt pinnen door gebruik te maken van de Pinterest-button onder elk artikel of de knop op iedere foto? Of installeer zelf de Pinterest knop in je browser. Zo kun je vanaf ieder webpagina eenvoudig pins opslaan op je eigen Pinterest-account. Momenteel maken we bij ieder artikel pins in onze eigen Moodkids-huisstijl. Deze zijn natuurlijk nog leuker om te pinnen.

> Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 49 – 2016

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar Pinterest te gaan. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel.

Veel Pinspiratie!

  1. Sneeuwbol maken van homeandgarden.nl

sneeuwbol-maken

2. Kerst raamdecoratie met een krijtstift van the Xerxes.com

kerst-raamdecoratie-met-een-krijtstift

3. Met vingerafdrukken zelf een kerstkaart maken van My Life Of Travels and Adventures

met-vingerafdrukken-zelf-een-kerstkaart-maken

4. Kerstbal maken van papier van Wimke voor MoodKids

Het vouwen van de kerstballen van papier lijkt misschien ingewikkeld, maar is het helemaal niet! Als je één hebt gemaakt, gaan de volgende kersthangers vanzelf. Succes!

5. Zelf een lichthuisje maken van klei van diy-creations.nl

huisje-maken-van-klei

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.