By 29 oktober 2015 Read More →

Origineel kraamcadeau voor een tweeling

Iedere geboorte is een feestje waard. De geboorte van een tweeling is misschien wel dubbel zo bijzonder. Extra leuk dus als jij een origineel cadeautje weet te verzinnen voor de aanstaande ouders van een tweeling.

tweeling milestones

Dubbel hoera!
Wij hebben zo’n tweeling origineel cadeautje voor je gevonden. Het Nederlandse bedrijf Milestone, bekend van de populaire Milestone Baby Cards komt met deze speciale tweeling editie tegemoet aan een veel gehoorde vraag van (aankomende) ouders van tweelingen. Met deze set kaarten leg je het eerste jaar van een tweeling vast. In de set zitten 48 geïllustreerde kaarten die gebruikt kunnen worden bij belangrijke gezamenlijke gebeurtenissen, zoals de thuiskomst van de tweeling of de eerste keer dat ze beiden doorslapen. Gelukkig is er ook gedacht aan de individuele prestaties, zoals de eerste lachjes of tandjes. Omdat ieder kind zich ontwikkeld op zijn eigen manier in en zijn eigen tempo bevat de set enkele dubbele kaarten, voor ieder kind één. Daarnaast zitten er natuurlijk ook 16 kaarten in waarop staat hoeveel weken of maanden de tweeling is.

Het enige nadeel van dit kraamcadeau is dat je het eigenlijk VOOR de kraamweek moet geven. Want het eerste fotomomentje zou zomaar al geweest kunnen zijn..

>> LEES OOK: Over deze milestones van je kind hoor je niemand

Milestones Baby Cards zijn online o.a. verkrijgbaar via: Jut & JuulRoyalty KidsPSikhouvanjouHipgemaakt

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Zwanger en Baby

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.