By 12 juli 2012 Read More →

Milestone Baby Cards

Ik heb een aantal geboorte kadootjes op mijn lijstje staan die ik graag geef als ik op kraamvistite mag om een verse baby te bewonderen.

De kaarten van Wee Gallery geef ik bijvoorbeeld graag kado, net als sinds kort de prachtige blokboekjes van Orla Kiely. En nu heb ik weer een nieuwe vondst die op mijn kadolijst komt te staan; De Milestone Baby Cards !

milestone babycards, Milestone Baby Cards- leg alle mijlpalen van je kleintje op een unieke manier vast

30 geïllustreerde kaarten in een lief doosje om de belangrijkste mijlpalen in het eerste jaar van de baby bij te houden en fotograferen. 

Mijlpalen die zo bijzonder zijn! Maar die je, en ik spreek uit ervaring, ook snel weer vergeet. Althans de exacte datum dan. Weet jij nog precies wanneer je zoon of dochter als baby voor het eerst lachte, kon omrollen, zijn eerste tand kreeg, ging staan en opeens kon lopen?

Ik zal eerlijk toegeven dat ik dat dus allemaal vergeten ben. Ik moet de duizenden foto’s op de laptop er op naslaan om terug te zien wanneer het was…. En dat is het geval bij de oudste, want, en ik schaam me dood, van de jongste zijn er geen duizenden foto’s die dat vastlegden. Daar had ik geen tijd voor of ik vergat het.

De meeste leeftijdkaarten van Milestone Baby Cards kan ik niet meer gebruiken, maar de “vandaag ben ik 10 en 11 maanden en mijn eerste verjaardag pik ik nog even mee.  Voor het eerst een tand, kruipen, vandaag kan ik staan en lopen krijgen we ook nog. Dat leveren vast mooie plaatjes op.

De Milestond Baby Cards zijn o.a. online te koop bij Hipgemaakt, PSikhouvanjou en RoyaltyKids.

TIP: Mooi voor in je zelfgemaakte DIY kraampakket met kadoortjes voor de 1e 10 kraamdagen.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.