Vaderdag cadeaus waar jij ook blij van wordt ;)

Een leuk en origineel cadeau kopen voor een man blijft altijd lastig vind ik. En voor je lieve vader wil je natuurlijk graag aankomen met iets waar hij blij van wordt. Ik ben erg blij met de klusjes die mijn vader altijd voor mij doet, en ook met zijn gezelligheid natuurlijk. Mijn vaders motto is dat je met ductape, tie wraps en spanbanden de hele wereld aankunt!

Hierbij wat cadeausuggesties voor je vader, de vader van je kinderen of een andere bijzondere man die een cadeau verdient.

Maak jij liever iets leuks samen met je kids? Dan hebben we hier heel veel leuke (en gratis) dingen.

Vaderdag cadeaus

#Vaderdag schort

Leuk voor de vader die graag in de keuken staat, of juist voor de vader die te weinig in de keuken staat als aanmoediging. 😉

Dit schort kun je helemaal personaliseren met je eigen tekst en/ of foto.

Gezien op: YourSurprise.nl 

#Smokey Goodness deel 3: het bigger better BBQ boek

Voor de gevorderde BBQ-er is er nu dit ultieme barbecueboek. Vol nieuwe en verrassende recepten om uit te proberen. Sommige recepten zijn iets ingewikkelder, dus je kunt ook met zijn twee eerder verschenen boeken beginnen te oefenen.

Te bestellen bij bol.com 

#De Damplank

Een mooi ambachtelijk Nederlands product dat met de juiste behandeling een leven meegaat. De damplank is super handig voor het snijden van groenten etc. Door de opstaande randen valt er niks van de plank af. Makkelijk tijdens het koken. De damplank kun je ook prima gebruiken voor het serveren van wat hapjes bijvoorbeeld. Cadeau voor jou, (eigenlijk) cadeau voor mij. 😉

Kijk voor meer informatie op: Damplank.nl

#Stoere armband van Pig and Hen

Voor de stoere en stylish vaders zijn de armbanden van Pig and Hen erg leuk. Speciaal voor vaderdag hebben ze een limited edition gemaakt. Maar de overige collectie is ook erg mooi. Kijk voor meer informatie op: Pig and Hen

Pig & Hen - Handgemaakte armbanden

#JBL speaker

Dit is nou nog eens een handige speaker. Naast dat hij waterdicht is en een accuduur van maar liefst 20 uur heeft, kan hij je mobiele telefoon of tablet ook nog eens opladen! Meer informatie vind je op bol.com

#Tafellamp Storm

Deze lamp kan staan maar je kunt hem ook ergens aan hangen. Een handige en stijlvolle lamp om mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat kamperen of een festival bezoekt. Met de lamp aan de hand vind je de weg naar de wc en douche wel. En ’s avond op tafel zet je de lamp er gezellig bij. De lamp heeft vier verschillende licht standen. Klik hier voor meer informatie.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vaderdag, Thema

Auteur:

Brenda van Bindsbergen is moeder van Thomas (2006) en Sophie (2008). Dol op tijdschriften, tijgerprint en thee. Brenda schrijft over haar (soms chaotische, maar nooit saaie) leven als gescheiden moeder.