By 13 april 2017 Read More →

Gratis downloads voor een gezellige paasontbijt tafel

Heb jij met Pasen een paasontbijt of -brunch? Roelina maakte leuke placemats en bestekzakjes in twee varianten, die je hier gratis kunt downloaden.

Natuurlijk mag tijdens Pasen het traditionele ontbijtje niet ontbreken. Je moet natuurlijk die geschilderde eitjes, waar je met bloed, zweet en tranen aan gewerkt hebt samen met je kinderen, wel opeten. Daar hoort natuurlijk een aangeklede tafel bij. Daar ga ik je bij helpen.

Het Paasontbijt

Traditioneel loeder als ik ben, is een gezellig paasontbijt tijdens Pasen een absolute must. Met Pasen ontbijten we samen én aan tafel, daar komt helemaal NIEMAND onderuit. Het is er bij mij met de paplepel ingegoten en dit stokje geef ik graag door aan mijn kids.

Uitpakken met het Paasontbijt

Het paasontbijt is voor mij dan ook altijd hét moment om ’s ochtends extra uit te pakken. Gekookte eieren die van onder tot boven geschilderd zijn ontbreken daarbij natuurlijk niet. Net als verse (geperste) jus d’orange, die uit ervaring vaker uit een fles komt dan daadwerkelijk uit een echte sinaasappel. En uiteraard een mandje vol met heerlijk geurende, afgebakken broodjes.

Herinner je deze nog? Ontbijtset

Om het Paasontbijt gezellig aan te kleden, maakte ik een Paasontbijtsetje dat je hier gratis kunt downloaden. Een ontbijtset dat bestaat uit een simpel in elkaar te zetten bestekzakje + een bijpassende placemat. De placemat én het bestekzakje heb ik in zowel pastelkleuren als in zwart/wit gemaakt. Beide varianten overigens helemaal matchend met de leuke Paaslabels die je hier onlangs kon downloaden.

Heb jij met Pasen een paasontbijt of -brunch? Roelina maakte leuke placemats en bestekzakjes in twee varianten, die je hier gratis kunt downloaden.

Wat heb je nodig?

Wat moet je doen?

Je print de placemat en het bestekzakje uit zo vaak als je ze nodig hebt. Hoe je het bestekzakje precies in elkaar vouwt kun je hier vinden. Voor de placemat hoef je verder niets te doen.

En voilà! Jouw paastafel is klaar voor een Paasontbijt in stijl.

Fijne Pasen!

Heb jij met Pasen een paasontbijt of -brunch? Roelina maakte leuke placemats en bestekzakjes in twee varianten, die je hier gratis kunt downloaden.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Roelina is een ‘working mom’ van twee zoons (Finn en Olle) en een engelmeisje (Jasmijn), dat 2 weken na haar geboorte is overleden. Ze is gelukkig ongetrouwd met haar allerbeste vriend waarmee ze samenwoont in, zoals zij zelf zegt, haar huishouden van Jan Steen. Roelina werkt 36 uur in de week in de marketing en propt haar vrije tijd vol met hobby’s.