By 10 april 2017 Read More →

Paastak versieren met deze gratis printables

Bij pasen hoort een paastak versieren. Naast eitjes, vogeltjes of paashaasjes kun je ook deze leuke labels erin hangen. Je download ze hier gratis.

Ik ben er echt helemaal verzot op. In alle smaken, soorten en maten. Rondom de paasdagen eet ik mij lens in paaseitjes. Gaat deze blog over paaseitjes dan? Euh nee, maar ik heb wel leuke printables met eitjes voor je gemaakt. 😉

Je huis versieren met Pasen

Zoek jij ook telkens weer een reden om je huis gezellig en knus aan te kleden? Ga jij los op de donkere dagen rond kerstmis? Treur niet, want het is Pasen. Hét excuus om weer ongegeneerd je huis te versieren en te hullen in Paassfeer. Jij hebt vast al een Paastak in huis waarin allerlei gezellige frutsels hangen. Ik help je deze nóg leuker te maken.

> Lees ook: Geen zin in een paastak? Maak een bonte paastaart!

Paastak versieren met labels

Pasen is natuurlijk een feestje dat bol staat van de tradities. Daarom besloot ik het eens over een andere boeg te gooien. Geen kuikentjes, eitjes of paashaasjes. Ik maakte Paaslabels voor in je Paastak. Je kunt ze hieronder gratis downloaden. Overigens kun je de labels ook ergens anders neerhangen als je dat leuker vindt.

Bij pasen hoort een paastak versieren. Naast eitjes, vogeltjes of paashaasjes kun je ook deze leuke labels erin hangen. Je download ze hier gratis.

Wat heb je nodig?

Wat moet je doen?

Het is super simpel! Het enige wat je hoeft te doen is de Paaslabels te downloaden, te printen en ze uit te knippen. Met een perforator maak je gaatjes in de bovenzijde van de labels. Je hangt de labels met een lintje in je Paastak! Je kunt de labels printen op wit papier maar ook op gekleurd papier. En wil je ook iets aan de achterkant van je labeltje? Print ze dan twee keer uit en plak ze op elkaar. De Paaslabels zijn er in zwart/wit en in een pastelvariant.

Veel plezier met je paastak versieren!

Bij pasen hoort een paastak versieren. Naast eitjes, vogeltjes of paashaasjes kun je ook deze leuke labels erin hangen. Je download ze hier gratis.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Pasen, zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Roelina is een ‘working mom’ van twee zoons (Finn en Olle) en een engelmeisje (Jasmijn), dat 2 weken na haar geboorte is overleden. Ze is gelukkig ongetrouwd met haar allerbeste vriend waarmee ze samenwoont in, zoals zij zelf zegt, haar huishouden van Jan Steen. Roelina werkt 36 uur in de week in de marketing en propt haar vrije tijd vol met hobby’s.