By 8 mei 2017 Read More →

3x gratis poster voor Moederdag

Wat ben ík blij met een dag als moederdag. Want wat is het fijn om ééns per jaar verwend te worden door manlief en kids! Kom dus maar door met die warme afbakbroodjes, zelf geknutselde kinderkunstwerkjes en mooie moederdagversiersels.

Eigenlijk zou het wat mij betreft 364 dagen van het jaar moederdag mogen zijn. Vooruit de papa’s mogen ook gewoon één dag houden. Want wij moeders verdienen dat BIG TIME! Voor al het geploeter en gezwoeg van de 364 andere dagen van het jaar.

Waar zouden we zijn zonder moeders

Geen schone was, niet iedere avond een warme maaltijd op tafel, geen gestreken goed, geen matchende kleren aan naar school, geen overdaad aan knuffels, geen schouder om op uit te huilen.  Waar zouden we zijn zonder ‘ons moeders.’ Nergens als je het mij vraagt en daarom help ik je er een beetje bij stil te staan.

>> Kijk hier voor nog meer leuke Moederdag ideetjes en gratis Moederdag posters en printables

Downloads 3x poster voor moederdag

Ik maakte 3 leuke moederdagposters die je hier weer gratis kunt downloaden. Drie verschillende posters waarmee je jouw moeder in het zonnetje zet. Of beter nog, waarmee jijzelf in het zonnetje gezet wordt. Papa’s even opletten a.u.b! Ik maakte de drie posters weer in twee verschillende varianten. In het zwart/wit en in zwart met kleurtje. Download de pdf’s en print deze uit op A4. Je kunt de poster in een leuke lijst doen, maar je kunt ze ook gewoon met een plakbandje ergens ophangen. Moeilijker ga ik het niet maken.

Jaarlijks publiceren we een leuke gratis poster voor moederdag. Roelina maakte dit jaar zelfs 3 varianten. Zowel in kleur als in zwart-wit. Bekijk ze hier allemaal en downloaden die gratis printable maar!

>> Downloads Love u mom 4 ever (kleur) / Love u mom 4 ever (zwart-wit) <<

 

Jaarlijks publiceren we een leuke gratis poster voor moederdag. Roelina maakte dit jaar zelfs 3 varianten. Zowel in kleur als in zwart-wit. Bekijk ze hier allemaal en downloaden die gratis printable maar!

>> Downloads Mom u are the best (kleur) / Mom u are the best (zwart-wit) <<

Jaarlijks publiceren we een leuke gratis poster voor moederdag. Roelina maakte dit jaar zelfs 3 varianten. Zowel in kleur als in zwart-wit. Bekijk ze hier allemaal en downloaden die gratis printable maar!

>> Downloads Thank u mom 4 all (kleur) / Thank u mom 4 all (zwart-wit) <<

 

Stuur hem op: poster als kaart

Net als bij de Valentijnsposters die ik onlangs maakte, kun je ook deze poster voor moederdag als kaart gebruiken. Vouw ze dubbel en schrijf er samen met je kinderen een leuke, lieve boodschap in. Wedden dat elke moeder hierbij een traantje zal laten?

Happy mothersday!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Moederdag, Downloads, DIY

Auteur:

Roelina is een ‘working mom’ van twee zoons (Finn en Olle) en een engelmeisje (Jasmijn), dat 2 weken na haar geboorte is overleden. Ze is gelukkig ongetrouwd met haar allerbeste vriend waarmee ze samenwoont in, zoals zij zelf zegt, haar huishouden van Jan Steen. Roelina werkt 36 uur in de week in de marketing en propt haar vrije tijd vol met hobby’s.