Film Brugklas als een extra lange aflevering van de tv-serie.

Geniet jouw kind ook altijd van de tv-serie Brugklas? Dan is de film Brugklas: de tijd van m’n leven (die vanaf 7 februari in de bioscoop draait) een aanrader. Het is namelijk net een extra lange aflevering. Voor MoodKids bezocht Brenda samen met dochter Sophie (10) de première van de film Brugklas. Brenda vertelt je alles over deze film. 

Voor MoodKids bezochten Sophie (10) en ik de première. Sophie kan niet wachten om zelf ook naar de brugklas te gaan en volgt de serie al geruime tijd op televisie. Het was daarom ook ontzettend leuk dat de cast van de film ook echt aanwezig was bij deze première in het Atlas Theater in Emmen. De première was in Emmen, omdat de film daar opgenomen is. Sophie herkende de spelers namelijk meteen en ging enthousiast met iedereen op de foto.

Ik herkende zelf Natasja Froger meteen. Die er trouwens in het echt nog knapper uitziet dan op tv.  Maar met haar durfde ik -in tegenstelling tot mijn dochter- niet op de foto. 😉 Na de gezellige ontvangst met een hapje en drankje mochten we de zaal in om de film te bekijken. Op elke stoel lag een zakje dropkrijt . Leuk bedacht!

De Film Brugklas: de tijd van m’n leven!

De film gaat over Nola en haar vriendengroep op school. De leerlingen hebben een roddelapp Klikker waarin de laatste roddels over iedereen verschijnen. Helaas komt er ook een filmpje online waarin te zien is dat dat Jesse het uitmaakt met Nola. Vol schaamte probeert ze op school weer de draad op te pakken. En dan probeert Fenna hem ook nog eens af te pakken.

Door haar verdriet en jaloezie komt Nola alleen maar verder in de problemen. Tijdens haar straftaken leert ze Boy, een jongen uit de tweede klas steeds beter kennen. Samen gaan ze in de Cantu van haar oma op pad om het een en ander recht te zetten! Een Cantu is zo’n klein wagentje waarin je 45 km mag rijden op het fietspad. Dat vond ik het leukste stuk van de film.

Sophie vond het een erg leuke film, die ook nog eens liet zien dat niet iedereen het even makkelijk heeft thuis en dat je niet te snel moet oordelen over iemand. Mooie les voor mijn 10-jarige meisje!

Na de film volgde een enthousiast applaus en ging de cast trots op het toneel staan. Toen we weggingen kregen we ook nog een leuke goodiebag met een tijdschrift en nog wat andere leuke dingetjes erin. Al met al een geslaagde middag!

De film Film Brugklas: de tijd van m’n leven! draait nu in de bioscoop.

Bekijk hieronder de trailer van de film Brugklas.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend, Er op uit

Auteur:

Brenda van Bindsbergen is moeder van Thomas (2006) en Sophie (2008). Dol op tijdschriften, tijgerprint en thee. Brenda schrijft over haar (soms chaotische, maar nooit saaie) leven als gescheiden moeder.