By 17 oktober 2018 Read More →

Halloween in pretpark Julianatoren

Ben je op zoek naar een leuk pretpark voor kleine kinderen? Julianatoren is een aanrader. Met in de vakanties vaak een leuk programma.

Afgelopen zondag waren we in Apeldoorn. Pretpark Julianatoren stond al lang op het verlanglijstje van ons gezin. En nu was het ook nog eens het griezelen geblazen! We hebben een fantastische dag gehad.

Verkleden voor Halloween

Het park staat in de herfstvakantie in het teken van Halloween. We zijn dan ook naar de Action te gaan om een aantal noodzakelijke verkleedkleren en accessoires te kopen. Mijn dochter en zoon vinden na 7 en 4 jaar verkleden ineens wel leuk, dus we hebben een hoop lol gehad bij de voorbereidingen. Ik heb zelf weinig met het bloederige en enge Halloween, maar stiekem zijn de pakken toch wel grappig.

Halloween vier je in pretpark Julianatoren. Lees hier meer.

Het park is echt superleuk aangekleed voor Halloween! Pompoenen, hooibalen en griezels. Met ons gothic meisje en kleine boef vielen we wel op in het park. Want niet iedereen had het memo gekregen. Ik zag maar een paar griezelige meisjes of jongens. Mijn dochter vond het prachtig dat ze als ‘enige’ verkleed was gelukkig. Ik durfde mijn heksenhoed alleen echt niet op te doen (alleen voor de foto dan), tot grote teleurstelling van de kids.

Halloween vier je in pretpark Julianatoren. Lees hier meer.

Wat is er allemaal te doen tijdens de herfstvakantie?

Het park is mooi aangekleed en er zijn de volgende attracties:

  • Doolhof en loopspookhuis: op de parkeerplaats staat een doolhof van strobalen en kun je in een spookhuis lopend op zoek naar een schat. Ik vond het erg leuk dat het griezelen al op de parkeerplaats begon. Mijn zoontje van vier vond het spookhuis bijna te spannend, maar na afloop was het ‘echt vet’.
  • De Spoken van Griezelsteijn is een spookshow van de hoofdfiguren Jul en Julia, mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf. De show hoort ook gewoon bij de toegang en is lekker interactief met muziek en dansjes. De show duurt niet te lang. Een leuke afwisseling van alle attracties!
  • Er is elke dag een Griezelcatwalk, een modeshow voor de griezeligste kindjes. Helaas konden we niet tot 16.00 uur wachten en hebben we deze gemist. Maar je maakt gewoon kans op een gezinsabonnement. Ik zeg: koop de Action leeg en je maakt een grote kans :-).
  • In de auto er naartoe hebben we de filmpjes gemaakt voor Halloween ‘Het geheime ingrediënt’ op het Youtube-kanaal van Julianatoren gekeken. Leuk voor de voorpret, daar had ik ook wel iets eerder mee kunnen beginnen…

Leuk pretpark voor kleine kinderen

Het leuke aan het park? Het is een klein en overzichtelijk park, maar er is toch heel veel te doen. Ik vind het soms wel wat onrustig met de attracties zo dicht op elkaar, maar je hoort in ieder geval niet ‘wil je me tillen?: ze worden ook niet moe van het lopen! Voor kleintjes is er veel te doen, maar ook voor de grotere kinderen is er genoeg leuks. Overal staat duidelijk aangegeven hoe groot je moet zijn voor de attractie en of dit met of zonder begeleiding is. We waren op deze mooie zomer herfstdag niet de enigen die naar Julianatoren gingen. Toch voelde het niet heel druk aan. De wachtrijen waren goed te doen en anders kon ik mijn kids nog wel verleiden om eerst ergens anders heen te gaan.

Ben je op zoek naar een leuk pretpark voor kleine kinderen? Julianatoren is een aanrader. Met in de vakanties vaak een leuk programma.

Ben je op zoek naar een leuk pretpark voor kleine kinderen? Julianatoren is een aanrader. Met in de vakanties vaak een leuk programma.

Hoogtepunten waren:

  • De grote speeltuin in het bos aan het eind van het park is erg leuk en fijn in de schaduw. Met enorme trampoline.
  • De enorme glijbanen zijn heel leuk (ook voor papa en mama)
  • De achtbaan gaat hard, maar niet over de kop.

Tot slot vond ik het personeel zo aardig. Iedereen maakte wel opmerkingen over onze mooie kleine griezels. Griezels met stralende gezichtjes, ik ga nog van Halloween houden.

Heb je nog geen plannen in de herfstvakantie? Julianatoren is echt een aanrader.

alle foto’s: Pim Geerts

Bekijk hier onze andere herfstvakantie 2018 tips

Ben je op zoek naar een leuk pretpark voor kleine kinderen? Julianatoren is een aanrader. In de herfstvakantie is er een halloween programma.

Suzanne en haar gezin zijn door de Julianatoren uitgenodigd om een bezoek te komen brengen. 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Suzanne Donselaar is moeder van 2 en werkt als online marketeer. Ze combineert leuk voor de kinderen met leuk voor haarzelf en ze vindt opvoeden 'zwaarleuk’ .. meer lezen ..