By 3 oktober 2017 Read More →

Musical ‘Welterusten, kleine beer’ is echt superleuk!

Namens MoodKids bezocht Suzanne met zoon en dochter de première van musical Welterusten kleine beer van theater Terra. Haar review lees je hier.

Vorige week zondag was de première van de familiemusical ‘Welterusten, kleine beer’ van theater Terra. Namens Moodkids was ik er bij met mijn zoontje van 3 en dochter van bijna 6. En wat was het leuk!

De musical is gebaseerd op het bekende voorleesboek ‘Welterusten kleine beer’. Het gaat over een kleine beer die niet kan slapen. Hoeveel lampjes zijn vader ook aandoet, kleine beer blijft bang. Buiten is het namelijk ook donker.

Namens MoodKids bezocht Suzanne met zoon en dochter de première van musical Welterusten kleine beer van theater Terra. Haar review lees je hier.

‘Ik kan niet slapen’ hebben wij in alle varianten en met alle smoesjes al gehoord, maar deze nog niet. Mijn kinderen slapen best goed hoor, worden bijvoorbeeld nooit wakker ’s nachts en de laatste tijd slapen ze zelfs ‘uit’. Dan ben ik soms al wakker! Maar inslapen kost meestal wel wat moeite, dus we konden ons goed inleven in het thema, zal ik maar zeggen.

Bijzondere poppen en kostuums

De vier toneelspelers waren erg goed en konden prachtig zingen. Ik moest wel even wennen aan het feit dat de spelers ineens gingen zingen, maar het waren stuk voor stuk mooie liedjes. Ook de pakken van de beren waren mooi! Je zag de spelers wel en toch waren ze op de achtergrond. Het verhaaltje was voor de musical uitgebreid. Er speelde ook een meisje in die voorgelezen wordt door haar vader en een bijzondere pop heeft ook een eigen soloact in de musical. Genoeg afwisseling!

Namens MoodKids bezocht Suzanne met zoon en dochter de première van musical Welterusten kleine beer van theater Terra. Haar review lees je hier.

Voor alle leeftijden?

De musical is voor kinderen vanaf 4 jaar, zeggen ze. Van tevoren vroeg ik me dan ook af of het wel handig was om mijn zoontje mee te nemen. Maar hij heeft juist het meeste genoten! En voor het eerst in zijn leven heeft hij een uur lang stil gezeten. Het kan aan mijn dochter liggen, maar ik vond haar al bijna een beetje te oud. Ze bleef maar vragen stellen over het pak, het verhaal en of die man achter kleine beer in het echt ook zo raar praat. Toch vond ook zij het erg leuk.

We zijn nu een paar keer naar een toneelvoorstelling geweest, meestal met wat meer humor, en deze musical is zeker een mooie aanrader. En uiteindelijk gaat iedereen slapen: kleine beer én onze kinderen.

Welterusten!

Kijk hier voor alle speeldata van de musical Welterusten Kleine beer

We hebben de première op uitnodiging bezocht voor een review.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Suzanne Donselaar is moeder van 2 en werkt als online marketeer. Ze combineert leuk voor de kinderen met leuk voor haarzelf en ze vindt opvoeden 'zwaarleuk’ .. meer lezen ..