By 4 augustus 2017 Read More →

Win kaarten voor kinderpretpark Julianatoren

Op Jobs ik kies-lijstje voor de zomervakantie stond dit jaar wederom een bezoekje aan pretpark Julianatoren. Een pretpark met méér dan 60 attracties, spectaculaire shows en grote evenementen voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 12 jaar. 

Samen met een vriendin en haar twee dochters van zeven jaar bezochten we met z’n vijven het park.

Onze razende reporters gaven we de opdracht mee om een top 5 te maken van de leukste attracties. En ja, ze hadden heel veel zin in dit bezoek, maar in deze foto maken duidelijk niet. Er moest gespeeld worden. 😉

Wat me nu ook weer opviel was dat de Julianatoren echt een leuk park is voor alle kinderen tot ongeveer 12 jaar. Het park is compact en overzichtelijk. Kinderen van Jobs leeftijd kunnen hier echt al alleen rondlopen. Ook relaxt, want de moeders hadden zo alle tijd om lekker bij te kletsen onder het genot van een cappuccino op een van de terrassen.

AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren

De voorstellingen van de Julianatoren zijn ook echt de moeite waard. Deze zijn ook bij de prijs inbegrepen. Wij hebben het park bezocht tijdens de AFAS Sprookjesweken (t/m zondag 20augustus). Waar kinderen al hun favoriete sprookjesfiguren konden ontmoeten! Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjesfiguren geven een spetterend sprookjesconcert vol muziek.

Boze heks Fien toverde alle snoepjes weg, omdat ze niet op het Sprookjesbal aanwezig mag zijn. Zonder snoep kan het feest niet doorgaan. Hans en Grietje gaan op zoek naar het antwoord op drie raadsels samen met Rapunzel, Sneeuwwitje en Assepoester. Weten ze die op te lossen, dan komt het snoep weer terug.  De kids genoten enorm en mochten na de voorstelling nog met alle sprookjesfiguren op de foto tijdens een Meet & Greet. De show is 4x per dag te zien.

En op de speciale Zomeravonden (iedere zaterdag tijdens de AFAS Sprookjesweken) is het park open tot 20.00 uur en is er extra veel te zien!

Julianatoren: voor alle leeftijden

Voor de allerkleinsten is er -onder begeleiding- genoeg te doen. Er staat bijvoorbeeld een  prachtige carrousel uit 1887. Maar ook een rondje op je eigen paard in de Paardenbaan of een ritje langs Juls’ Stonesbaan, kabouters bekijken op de rug van een egel in Kabouterwonderland zijn voor deze leeftijdscategorie superleuk. Naast alle leuke attracties is ook de speeltuin (met veilige, verende ondervloer onder de toestellen) de moeite waard.

Maar ook de grotere kinderen komen aan hun trekken. De favorieten van onze kleine recensenten waren dit keer: de achtbaan, het reuzenrad, de bungee trampolines en het Sprookjesconcert (daarover hieronder meer) en de watermotorbootjes met spuit. Drijfnat en giechelend stapten ze doodmoe in de auto. Mission accomplished!

Ook een bezoekje brengen aan pretpark Julianatoren?

Dat kan natuurlijk altijd! Bestel je ze vooraf online, dan krijg je per kaartje twee euro korting. Je kunt ook vier kaarten winnen bij ons.

Gefeliciteerd Jeroen Hes uit Heerhugowaard!  Ze gaan morgen met de post mee! Veel plezier in de Julianatoren.

We hebben weer een leuke actie waar je kans maakt op een een Panasonic DMC-SZ 10 (vlog)camera. Kijk hier! 

 

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Julianatoren. Klik hier voor meer informatie.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.