Win kaarten voor LEGO NEXO KNIGHTS in LEGOLAND Discovery Centre!

Speelt jouw kind ook graag met LEGO NEXO KNIGHTS? Dan is het volgende uitje echt wat voor jullie! Van 9 juli tot 28 augustus staat LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen in het teken van de heldhaftige ridders uit de nieuwe serie LEGO NEXO KNIGHTS 

LEGO Discovery Centre

Het is alsof je zojuist in de grootste LEGO doos ooit bent gesprongen. Meer dan 4 miljoen LEGO stenen op 2800 vierkante meters om mee te spelen en van te genieten. Bouw en begrijp, ontdek en realiseer! Beleef een opwindende reis door de kleurrijke wereld van LEGO waar fantasie en creativiteit geen grenzen kent.

LEGO NEXO KNIGHTS

LEGO fans komen in de overdekte LEGO speeltuin in Oberhausen oog in oog te staan met hun helden uit LEGO NEXO KNIGHTS. Samen met de vijf jonge ridders Clay, Macy, Aaron, Axl en Lance de strijd aan met de gemene hofnar Jestro en zijn Boek der Monsters. Naast een interactieve en digitale speurtocht kunnen kleine bezoekertjes een opleiding tot ridder volgen, in MINILAND op zoek gaan naar de NEXO KNIGHTS en hun eigen LEGO steen maken.

Heb jij een LEGO NEXO KNIGHTS fan thuis? Van 9 juli tot 28 augustus 2016 staat LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen in het teken van deze serie! Een bezoekje is echt de moeite waard!

LEGO NEXO KNIGHTS 4D-film

In de bioscoop gaat het avontuur verder tijdens de gloednieuwe LEGO NEXO KNIGHTS 4D-film. Oplettende kijkertjes kunnen na de film zes geheimen ontraadselen en zo kans maken op zes nieuwe en exclusieve NEXO schilden. Echte heldhaftige durfals betreden met de gratis LEGO NEXO KNIGHTS Merlok 2.0 app het koninkrijk Knighton. Samen met de NEXO ridders nemen ze het op tegen de gemene Jetro en de verschrikkelijke lavamonsters. De jonge ridders staan er echter niet alleen voor: de digitale tovenaar Merlok 2.0 beschikt namelijk over ongelooflijke NEXO krachten.

Meer info over LEGOLAND Discovery Centre vind je hier.

Combineer LEGOLAND Discovery Centre met SEA LIFE

Naast LEGOLAND Discovery Centre ligt SEA LIFE. Met circa 1,5 miljoen liter water en meer dan 5.000 zeedieren is Oberhausen het grootste SEA LIFE Aquarium van Duitsland. Hier zwemmen zeepaardjes, kwallen, haaien, roggen en vele andere fascinerende dieren. Heb je onze leuke winactie van gisteren al gezien, waar je kaarten voor SEA LIFE kunt winnen?

Winnaar kaarten LEGOLAND DISCOVERY CENTRE

Gefeliciteerd, Jessica Doms uit Brecht! Jij bent de winnaar van de 4 kaarten voor LEGOLAND Discovery Center. Je hebt nog tot de 28ste om een bezoekje in te plannen als je naar LEGO NEXO KNIGHTS wil. De kaarten zijn overigens geldig t/m 31 december 2016, dus een andere keer gaan mag natuurlijk ook.

Veel plezier bij LEGOLAND!

[ssba]

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.