Win kaarten voor het grootste SEA LIFE aquarium

Met circa 1,5 miljoen liter water en meer dan 5.000 zeedieren is Oberhausen het grootste SEA LIFE Aquarium van Duitsland. Hier zwemmen zeepaardjes, kwallen, haaien, roggen en vele andere fascinerende dieren.

In de tunnel van acrylglas wandelen bezoekers door het oceaanbassin met 1,5 miljoen liter water, waarin een groene zeeschildpad en diverse haaiensoorten uit de haaienkwekerij een thuis hebben gevonden. Bij het aanraakbassin komen kleine en grote ontdekkingsreizigers te weten hoe zeesterren en anemonen voelen en gidsen vertellen meer over de bijzonderheden van de zeebewoners.

Piraten in SEA LIFE

Tot en met 18 augustus draait in SEA LIFE alles om woeste piraten, glinsterende schatten en avontuurlijke zeereizen. Bezoekers kunnen verkleed als echte piraten beginnen aan hun reis over de oceanen. Onderweg krijgen ze handige tips van wilde zeerovers: van zeemansknoop tot piratentaal. Bij het schatzoeken door de onderwaterwereld tonen piraatjes in de dop hun kaperskunsten, bijvoorbeeld bij het knutselen van een eigen piratenschip. De moedigste ridders mogen het felbegeerde piratendiploma in ontvangst nemen.

Met circa 1,5 miljoen liter water en meer dan 5.000 zeedieren is Oberhausen het grootste SEA LIFE Aquarium van Duitsland. Win kaarten bij MoodKids.

Voor echte stoere zeehelden

In SEA LIFE kunnen de piraten in de haaienkwekerij bovendien van heel dichtbij kennismaken met een aantal haaien en roggenbabies. Wie het aandurft om de onderwaterkoepel te beklimmen, kan vanuit het midden van het aquarium op een paar centimeter afstand de langs zwemmende jonkies bewonderen. Wanneer de kleine zeerovertjes in het aanraakbassin hun diploma in ontvangst hebben genomen, mogen ze zelf de diepe zeeën onveilig gaan maken. In de octopusgrot wacht de Pacifische reuzenoctopus op waaghalzen, die hun neus tegen het glas durven te drukken. En in het naastgelegen bassin laat de gemene inktvis zijn buit zien, die hij niet graag weer uit zijn grijpgrage armen loslaat.

Meer info over SEA LIFE vind je hier: visitsealife.com

Met circa 1,5 miljoen liter water en meer dan 5.000 zeedieren is Oberhausen het grootste SEA LIFE Aquarium van Duitsland. Win kaarten bij MoodKids.

Combineer SEA LIFE met LEGOLAND Discovery Centre

Naast SEA LIFE ligt LEGOLAND Discovery Centre.  Met 2800 vierkante meters om te spelen en te genieten, bouw en begrijp, ontdek en realiseer. Beleef een opwindende reis door de kleurrijke wereld van Lego waar fantasie en creativiteit geen grenzen kent. Tot en met 28 augustus 2016 staat LEGOLAND in het teken van LEGO NEXO KNIGHTS. Aanstaande dinsdag 2 augustus geven we ook kaarten weg voor dit leuke uitje. Houd MoodKids in de gaten!

Winnaar winactie SEA LIFE

Gefeliciteerd! Taco Zoetemelk uit Amersfoort. Jij bent de winnaar van de 4 kaarten!

Jij bent de winnaar van de 4 kaarten. Je hebt nog tot 18 augustus om een bezoek te brengen aan het piratenfestijn in dit aquarium. De kaarten zijn overigens geldig t/m 31 december 2016.

[ssba]

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.