Yummya, een nieuw foodfestival in Amsterdam

Foodfestivals, ik ga er regelmatig heen met mijn gezin en vrienden. Inmiddels staan er ook al een aantal in ons festivaloverzicht. Waarom? Omdat foodfestivals inmiddels allang om meer draaien dan alleen food en er vaak veel te doen is. Ook voor kids.

In het lange Hemelvaartweekend vindt in Amsterdam de eerste editie van Yummya plaats. Een nieuw foodfestival. Alweer? Yes, maar dit keer één met een thema. Enzo Kleijn, founder en organisator, claimt dat Yummya zich onderscheidt van  andere foodfestivals. “In Nederland groeien foodtruck festivals enorm in populariteit. Maar alle festivals lijken erg op elkaar: er is eten, drinken, muziek en theater. Wij voegen daar bijzondere elementen aan toe om onze gasten te verrassen.”.

In deze eerste editie  staat het thema ‘guilty pleasures‘  centraal en wordt een paradijselijke wereld vol verleiding gecreëerd. Het verhaal van de ‘moderne’ Adam en Eva komt tot leven in vier verschillende werelden: Eden, Adam’s Apple, Eve’s Kiss en Forbidden Fruits, met ieder zijn kenmerkende streetfood gerechten en entertainment. Ik ben erg benieuwd!

yummya

 

Bezoek Yummya van 5 t/m 8 mei 2016

Yummya vindt plaats op donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 mei 2016. Het foodfestival vindt plaats op de Jaap Eden IJsbaan, Radioweg 64 in Amsterdam. Op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 mei geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Tot 19.00 uur is de entree gratis, daarna 3 euro per persoon. Op zondag 8 mei geopend van 11.00 tot 21.00 uur en de gehele dag gratis toegankelijk.

TIP: Als je hier een gratis ticket reserveert, krijg je met je e-ticket  bij de kassa 10% korting op muntjes. 

Kijk hier voor meer informatie

Yummya Sfeerbeeld - De Sapkar

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.