By 26 april 2016 Read More →

Win kaarten voor Discovery Center Continium

De smartphone… We kunnen bijna niet meer zonder. En alle ouders weten het: kinderen zijn gefascineerd door smartphones. Het mobieltje zoals we dat nu kennen, is het resultaat van duizenden jaren wetenschappelijke ontwikkelingen.

In de expositie SMARTphone! in Discovery Center Continium in Kerkrade kunnen je kinderen kennismaken met uitvinders, die zonder het te weten hebben bijgedragen aan de hedendaagse smartphone. Ook kunnen ze allerlei technieken ontdekken die in de smartphone verstopt zitten.

SMARTphone! is een tijdelijke tentoonstelling en te bezoeken tot en met 31-12-2016. Leuk detail: je museumgids is een speciale app op je smartphone en meet alles wat je doet en ziet. Aan het einde van de expositie zie je je eigen resultaten terug op een digitaal bord.

En als je dan toch in Continium bent, kun je ook de rest van dit interactieve doe- en ontdekmuseum verkennen. In het museum is van alles te leren over wetenschap en techniek.

discovery center continium, smartphone tentoonstelling

 

Win 2x 4 kaarten voor Discovery Center Continium

Benieuwd naar Continium en wil je deze meivakantie een kijkje nemen? Dat kan! Wij geven namelijk 2 x 4 kaartjes weg. Het enige wat je hoeft te doen is dit Facebookbericht te liken en delen. We vinden het natuurlijk altijd leuk om te weten met wie je gaat. 🙂

Gefeliciteerd!

Katja Somers en Tamara Roos

Sturen jullie ons even een mail ([email protected]) zodat we je gegevens kunnen doorgeven? 

 

Discovery Center Continium staat ook in ons ‘coole musea voor kids in Limburg‘-overzicht. Het overzicht voor heel Nederland vind je hier.

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>