By 4 oktober 2015 Read More →

Raar maar waar – kinderboekenweek activiteiten

De kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van Raar maar Waar. Natuur, wetenschap en techniek dus. In veel kinderboeken komt dit thema aan bod. Met proefjes, onderzoeken en leuke activiteiten. Ik kan daar enorm van genieten. Kijk maar eens naar dit rare weetje. Wist je niet he? Raar maar waar!

kinderboekenweek activiteiten

TIP: Alle raar maar waar weetjes kun je hier downloaden.

>> LEES OOK:Raar Maar Waar kinderboeken tips

Kinderboekenweek activiteiten

Tijdens de kinderboeken week wordt er niet alleen gelezen. Er is ook enorm veel te beleven. Op het kinderboekenweek activiteiten overzicht kun je zien wat er allemaal te doen is. Loop dus niet alleen even langs de boekwinkel en bibliotheek voor een mooi boek, maar bezoek ook eens een voorleesmiddag. Ga naar een signeersessie of ontmoet jullie favoriete kinderboekenschrijver tijdens een Meet & Greet. Wij maken er ieder jaar een feestje van. Traditiegetrouw eten we taartjes bij de plaatselijke bakker (of in de stad) en mijn meisjes mogen allebei een nieuw kinderboek uitkiezen. Ik kijk er naar uit!

Heb jij ook een bepaalde traditie tijdens de kinderboekenweek? We zijn reuze nieuwsgierig! Deel hem hieronder of op Facebook!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.