By 21 mei 2015 Read More →

TREK – Food Truck Festival 2015

Houd jij ook zo van eten en drinken? En heb je zin in een leuke en lekkere middag, avond of weekend? Dan is het gratis toegankelijke Food Truck Festival TREK echt iets voor jou!

In stadsparken van Utrecht, Maastricht, Enschede, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag kun je dit jaar het Food Truck festival nog bezoeken. Tientallen mobiele keukentjes toveren de stadsparken om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Je vindt hier het lekkerste eten, de leukste live-muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak en belevenissen.

LEES HIER: Een weekend weg met je gezin deze zomer

 Food Truck Festival 2015

22 – 25 MEI UTRECHT GRIFTPARK
29 – 31 MEI MAASTRICHT STADSPARK
05 – 07 JUNI ENSCHEDE VOLKSPARK
26 – 28 JUNI NIJMEGEN HUNNERPARK
10 – 12 JULI ’s-HERTOGENBOSCH PALEISKWARTIER
17 – 19 JULI AMSTERDAM AMSTELPARK
10 – 13 SEPTEMBER DEN HAAG WESTBROEKPARK

Kijk voor meer info op www.festival-trek.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.