Rust op de achterbank

Rust op de achterbank

De kinderen zoet houden op de achterbank, ik vind het een hele uitdaging. Bijna iedere ochtend is het bonje als ik ze naar school breng. Dan mag de oudste van de jongste niet uit ‘haar’ raam kijken. En is de jongste op haar beurt weer boos op de oudste omdat er aan ‘haar’ kant wel of geen koeien staan. Het gaat echt nergens over. Je snapt dus dat ik voor mijn eigen gewin regelmatig een van de 10 tips voor meer gezelligheid op de achterbank inzet.

Als ik ze weer ophaal van school begint het weer van vooraf aan. Een gezonde snack wil ze gelukkig wel even zoet houden weet ik inmiddels. Gevulde mondjes zijn namelijk lekker stil ;-). Voor korte ritjes als van en naar school een uitkomst!

Langere autorit

Zitten we langer dan een uur in de auto? Dan moet ik daar serieus werk van maken.

De achterbank bento’s worden ingezet voor de langere ritten, net als de iPad. De tablets gaan hier echt standaard mee. Voor ieder kind 1. We hebben onszelf die luxe maar gegund (gelukkig hebben we ‘maar’ 2 kids) en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Pure noodzaak als je het mij vraagt.

Rust op de achterbank met een tablethouder

Voor de veiligheid (en het gemak) zitten de iPad’s in een houder vast aan de stoel. Rollen ze niet door de auto tijdens het rijden en kunnen de kids ontspannen zittend kijken naar kun favoriete filmpje. Vaak hetzelfde filmpje overigens, want de een zal maar eens naar wat leukers kijken dan de ander..

Deze universele tablethouder van Vogel’s is (zonder gereedschap) gemakkelijk op ooghoogte te bevestigen aan de achterkant van de hoofdsteun. De houder is flexibel waardoor je de tablet eenvoudig kunt draaien en kantelen voor optimaal gebruik.

In onderstaand filmpje kun je zien dat een tablethouder erg praktisch kan zijn.

Wat ik je ook nog aan kan raden voor meer rust op de achterbank zijn speciale koptelefoons voor kinderen! Fijn voor de kinderoortjes (want met geluidsbegrenzer) en ook fijn voor de oren van mama. Want om nu een uur lang naar het net niet synchrone lopende geluid van K3 te moeten luisteren…

Wat nog op mijn wensenlijstje staat is de tablet steun voor de iPad aan de voorruit, lijkt me super relaxed om het navigatiescherm stukken beter te kunnen zien!

Kijk hier voor voor de verkooppunten.

Winactie car-pakket Vogel’s

Namens Vogel’s mogen we een tablethouder weggeven t.w.v. € 69,95. Doe mee met onze Sint actie en maak kans op je eigen tablethouder voor in de auto (zoals ook te zien op het filmpje).

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema
MoodKids Advertorial en Review

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.

Simple Share Buttons