By 6 juni 2014 Read More →

Reis- en taalgids voor kinderen

Wanneer het zonnetje zich wat vaker laat zien en ook de vakantie steeds dichterbij komt, krijgen wij al helemaal zin om er op uit te gaan. Lekker even weg met het hele gezin. Heerlijk!

Nou ja, het idee is altijd erg fijn, de uitvoering is soms iets minder…. Die lange autoreis – wij gaan zelf regelmatig naar Frankrijk op vakantie- is nu niet echt iets om naar uit te kijken. Tips voor onderweg volgen we op, vakantieklets! gaat mee in de koffer en ook de achterbank bento vergeten wij niet. Toch kun je nooit te veel vertier hebben vinden wij.

Gelukkig komen er steeds meer leuke producten die speciaal bedacht zijn om kinderen bezig te houden op de achterbank. De Wat & Hoe Kids boekjes bijvoorbeeld.

Wat en Hoe Kids

Deze reis- en taalgids voor kinderen staat vol (taal)grapjes, spelletjes met LAYAR-beeld en -geluid voor saaie reismomenten. Het slimme rugzakje Jippie neemt nieuwsgierige kinderen van 6-11 jaar mee op reis en laat hen zien wat er onderweg allemaal te beleven is. De kinderen leren op een speelse manier het vakantieland en de vreemde taal een beetje beter kennen. Per regio staan er tips in voor uitstapjes met kinderen.

Info en online bestellen: Wat & Hoe Kids

Waar je ook heen gaat dit jaar: Goeie reis! Bon voyage! Buon viaggio! iBuen viaje! Gute Reise! Good journey!

wat en hoe kids

Stedentrip met kinderen

Ga je samen met je kind op ciytrip ? Kijk dan eens naar het Wat & Hoe boek Wereldsteden ontdekken.

Wereldsteden ontdekken is een mooi Wat & Hoe Kids boek over bijzondere wereldsteden. Met dit boek ontdekken nieuwsgierige kinderen alles over steden als Amsterdam, Chicago, Taipei, Praag, Berlijn, Lissabon, Londen en Jeruzalem.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.