By 1 augustus 2012 Read More →

Op de achterbank

Of je nu veel of weinig onderweg bent, zonder een autostoeltje kun je niet.

In het begin passen ze nog gemakkelijk in een babyautostoel (beter bekend als maxi cosi). Na een klein jaartje zijn ze er al weer uitgegroeid en koop je je scheel aan de opvolgende kinderautostoelen. Gevolgd door zittingverhogers (vanaf 3 jaar lees ik hier, dat had me een stoel gescheeld!). Natuurlijk doe je dat met plezier, want er gaat niets boven de veiligheid van je kind. (meer info: autostoeltjes van Babyentiener.nl)

Goed een veilige autostoel hebben we dus.

Maar hoe houd je kinderen tevreden en rustig op de achterbank?

autostoeltjes babyentiener.nl , goedkope en veilige autostoeltjes

Korte ritjes redden wij meestal nog wel met liedjes zingen en ik zie ik zie wat jij niet ziet, Maar zitten we langer dan een uur in de auto dan gaat de trucendoos open. Het digidoeboek Op de achterbank gaat mee, natuurlijk met bijbehorende telefoon en app’s. De reisspellen komen weer uit de kast, inclusief 50 dingen om te doen in de auto. Luisterboeken, papier en kleurpotloden doen het ook nog steeds goed en natuurlijk wat te eten, want van verveling krijg je honger! Oh en vergeet die gave kinder koptelefoon niet! Wel zo rustig als ze voor de 10e keer een iets afspelen.

TIP: Voor babys’ zijn de Luca spiegels een uitkomst. Je kind kan zichzelf zien en jij kunt via de achteruitkijkspiegel een oogje op hem houden. Praktisch! 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>