By 14 december 2013 Read More →

Meeneemtips voor op vakantie met kinderen

Reis je met kinderen, dan is het vaak prettig om van andere ouders, die al eerder met hun kinderen op reis zijn geweest, tips te krijgen. De reisspecialisten van Riksjakids hebben de belangrijkste meeneemtips voor je op een rijtje gezet.

reizen met kids kinderen meeneemtips

Je gaat op vakantie en je neemt mee…

  • Slaaptentje

In het lichtgewicht, overdekte slaaptentje slaapt je kind elke nacht, mugvrij, in hetzelfde bedje. De kwaliteit van babybedjes kunnen erg verschillen en met dit tentje kan je kleintje ook op het strand een dutje doen. Ideaal, laat ze thuis al wennen om in het tentje te slapen.

  • Babyfoon

Tijdens de middag of avonden wanneer je kindje ligt te slapen, kun je met de babyfoon een drankje drinken bij de bar of op je terras. Wij vonden het prettig om zo wat flexibel te kunnen zijn.

  • Eigen fototoestel

De wereld zien vanuit de ogen van je kind, kun je wanneer je ze een eigen (wegwerp) fotocamera geeft. Kinderen vinden het vaak erg leuk om zelf foto’s te maken, en het vergroot de napret. Een verrekijker is vaak ook een groot succes.

  • Spelletjes voor op reis

Voor in het vliegtuig, onderweg of bij het zwembad zijn kaartspellen leuke tijdsbestedingen. Skipbo, Uno of Yathzee zijn vaak veel gespeelde spelletjes op reis.

  • Zaklamp

Zaklampjes voor op je hoofd, zoals onderzoekers gebruiken. Kinderen vinden het interessant om zo zelf de jungle bij nacht, of al is het alleen maar het pad terug naar je bungalow, te ontdekken.

Reizen met kids ; Meeneem- en andere handige tips van en voor reizende ouders

Meer handige tips voor op reis met kinderen vind je op de websites van Riksjakids.nl. Speciaal ingerichte websites, per bestemming, geven je veel informatie over (verre) reizen met kinderen. De reisspecialisten hebben zelf veel gereisd met hun kinderen en helpen je graag bij het samenstellen van je eigen familiereis.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>