By 20 maart 2015 Read More →

De allertofste brandweer producten voor je kids

Voor stoere brandweermannen moet er natuurlijk ook geshopt worden. We hebben de leukste brandweer producten uit onze webshopgids voor je op een rijtje gezet.

Brandweer kinderkamer

brandweer kinderkamer

Bij Djello vonden we een te gekke brandweer auto muursticker. En met het wit met brandweer rode rescued! blik via Blikken en Blozen wordt opruimen een feestje.

Lunchen als de brandweer

lunchtrommel brandweer

Gezond overblijven is natuurlijk nog fijner als je drinkt uit een brandweer rode MyMepal drinkfles met je eigen naam er op. En die heerlijke bammetjes passen prima in deze brandweer lunchtrommel van De Leukste Lunch.

Brandweer Speelgoed

brandweer speelgoed

Ben je ooit een brandweerman zonder brandweer auto tegengekomen? Wij ook niet. Deze Brio Bulder brandweer auto van Speelgoed Kiki en de Green Toys firetruck via Villa Hoera vinden wij erg mooi.

KORTING: Speelgoed KiKi geeft 10% op ALLES van Brio met de code “Brandweer” (t/m 31mrt)

Brandweer kleding

brandweer kleding

Stoere brandweermannen lopen natuurlijk het liefste de hele dag in een prachtig tenue. Dat mag! De groene Smafolk longsleeve Fire truck​ van Kind zo Blij is daar perfect voor. En wat dacht je van dit coole gele Danefae shirtje voor je baby uit Sofie’s Store?

Shoppen voor kleine brandweer fans is nog nooit zo leuk geweest !

In de MoodKids webshopgids vind je o.a. deze shops:

Kind Zo BlijSofie’s storeSpeelgoed KikiVilla HoeraBlikken & BlozenMyMepalDe Leukste LunchDjello

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Brandweer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.