Film Casper en Emma op safari, een verslag

Vanaf vandaag (7 juli) draait de nieuwe film Casper en Emma op safari in de Nederlandse bioscopen. Ik was met mijn dochter van 4 bij de première om voor de lezers van Moodkids verslag uit te brengen. En het is de nieuwe lievelingsfilm van mijn dochter!
Beste vrienden Casper en Emma
Een nieuwe film van Casper en Emma? Casper en Emma? Ja, ik wist ook niet dat ze al eerder een film (of zelfs meerdere) hebben gemaakt. Maar de twee van oorsprong Noorse vriendjes ken ik inmiddels maar al te goed. De serie op Netflix heeft overuren gedraaid voor ons.
Wie zijn Casper en Emma? Deze beste vrienden gaan naar dezelfde basisschool en hebben allebei knuffels die kunnen praten. Casper heeft Welpje, Emma heeft Mevrouw konijn. In de filmpjes zit altijd wel iets absurds zoals dansende bejaarden en natuurlijk pratende knuffels én vooral heel herkenbare situaties voor kindjes van 4+. Zelf vind ik het altijd een beetje tuttige serie, waar de volwassenen altijd net iets te hard giechelen om de kinderen en de avonturen iets te braaf zijn. Ook is het nagesynchroniseerd. Maar goed, alles om even mijn handen vrij te hebben om bijvoorbeeld te koken. 🙂 De laatste tijd kijken we meer jongensfilms, want dat is stoerder. Want ja ik heb een stoere dochter. Maar mijn dochter was wel te porren voor deze film. Op naar de première dus!
casper en emma premiere
  foto: Pim Geerts

Film Casper en Emma gaan op safari

In de nieuwe film gaan Casper en Emma mee met Emma’s moeder die in Afrika een bevriende dierenarts gaat helpen. Opa gaat ook mee. In de dierenkliniek beleven ze veel avonturen met nieuwe vriendjes. Zo vinden ze een echte welp dat zonder moeder niet wil drinken en gaan ze met opa de moeder zoeken. Ze mogen niet uit de jeep in het park, maar opa laat ze toch gaan…best spannend op het grote doek! De film duurde ruim een uur, maar mijn dochter hield het goed vol. Een heel goed teken!

Aanrader
Ik vind de film dus zeker een aanrader voor de kleine Casper en Emma fans, bijvoorbeeld tijdens een regenachtige dag in de vakantie.  In deze bioscopen draait de film.
Bedankt Just4Kids voor de goed verzorgde première! Misschien koop ik binnenkort ook nog wel een welpje-knuffel in de webshop, mijn dochter heeft er in ieder geval twee uur om gehuild….
Voor meer informatie: just4kids.nl/casper-en-emma
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Suzanne Donselaar is moeder van 2 en werkt als online marketeer. Ze combineert leuk voor de kinderen met leuk voor haarzelf en ze vindt opvoeden 'zwaarleuk’ .. meer lezen ..