By 18 februari 2015 Read More →

DIY indianentooi

Bij een indianen feestje horen natuurlijk indianentooien. Niet te ingewikkeld of zwaar, want kinderen moeten er wel mee kunnen rennen. Deze zelfgemaakte snelle indiaantooi is stijlvol, licht en perfect voor hele snelle indiaantjes.

indianentooi maken

Dit heb je nodig:

  • veer
  • spuitlijm
  • a-4tje
  • glitter
  • koord
  • schaar

Een snelle indianentooi maken doe je zo:

  • Leg de veer plat neer, leg er een A4-tje bovenop zodat je alleen de top van de veer ziet. Spuit daar lijm op en strooi glitters. Herhaal voor de achterkant. Laat drogen. (ik plakte de veren met tape-jes aan de muur zodat de kinderen eerst op zoek konden gaan naar hun eigen veer)

snelle indinanetooien maken

  • Kinderen kunnen zelf een koordje vlechten. (heb je meteen een extra activiteit)
  • Knoop het koord om het hoofd van de indiaan en steek er een veer in.
  • Klaar is je snelle indianentooi!
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: indianen, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.