Party Popteenies: verzamel ze allemaal!

Het verzamelen van speelgoed blijft populair bij kinderen. Ik was vroeger ook zo. Mijn gordijnen hingen vol met van die knijpbeestjes. Misschien ken je ze nog?

En nu heb ik bij mij thuis al verschillende rages voorbij zien komen. Waarvan ik in eerste instantie dacht: wat heb je eraan? Maar het uitpakken is al een hele belevenis, door de accessoires en hints die erin verstopt zitten. En als je eenmaal een aantal poppetjes hebt verzameld, kun je er ook leuk mee spelen.

Party Popteenies

De Party Popteenies sluiten heel erg goed aan bij deze trend. Maar het uitpakken van de accessoires en het poppetje is hierbij wel extra feestelijk en spannend, doordat hij op een gegeven moment echt popt en er confetti wordt uitgespoten! Het is ook fijn dat de poppetjes een soort plateautje onder zich hebben. Zo blijven ze goed staan als je ermee speelt en als je ze uitstalt. Er zit ook een verzamelkaart bij waarop je kunt aankruisen welke van de 25 poppetje je al hebt.

Inmiddels begrijp ik heel goed wat de kinderen hier leuk aan vinden, want dit is echt een feestje! Mijn dochter Sophie laat zien wat je ermee kan!

Party Popteenies zijn de nieuwe verzameltrend onder kinderen. Je verzameling popt letterlijk eruit. Sophie (10) laat ons zien hoe het werkt.

Stickers en plaatjes om te verzamelen.

Als je de onderkant doordraait popt de bovenkant open, komt er confetti uit en komt het poppetje tevoorschijn!

Schattige accessoires

Een enkele Party Popteenies kost 5,99 euro (adviesprijs) en een dubbele Party Popteenies 11,99 euro (adviesprijs). Je kunt je verzameling ook nog uitbreiden met een play set en verrassingsbox.

Party popteenies zijn o.a. verkrijgbaar bij: Bol.com, Intertoys en Bart Smit

Dit artikel bevat producten die ons zijn toegestuurd voor een review.

Bewaar voor later en sla dit artikel op in je Pinterestaccount

696 x 425 Party Popteenies zijn de nieuwe verzameltrend onder kinderen. Je verzameling popt letterlijk eruit. Sophie (10) laat ons zien hoe het werkt. #partypopteens #speelgoed

Party Popteenies zijn de nieuwe verzameltrend onder kinderen. Je verzameling popt letterlijk eruit. Sophie (10) laat ons zien hoe het werkt. #speelgoed #partypopteens

Comments are closed.

Posted in: Spelen, Speelgoed

Auteur:

Brenda van Bindsbergen is moeder van Thomas (2006) en Sophie (2008). Dol op tijdschriften, tijgerprint en thee. Brenda schrijft over haar (soms chaotische, maar nooit saaie) leven als gescheiden moeder.

Simple Share Buttons