By 28 maart 2017 Read More →

Samen spelen met je allerbeste vriend

Met de vernieuwde Thomas & Friends treinsets beleven kinderen samen mooie avonturen. Wij reviewen Thomas Adventures Reg en de sloop-set. En geven er 2 weg!

Vorig weekend sliep ons neefje Pepijn bij ons. Na vele slapeloze nachten, bedachten zijn moeder (m’n zusje Chantal) en ik een plan. Pepijn kreeg voor elke nacht dat hij niet uit zijn bed kwam, een sticker. Had hij tien stickers, dan mocht hij bij zijn -in zijn eigen woorden- ‘allerbeste vriend’ slapen.

En laat dat nou zijn grote neef Job zijn. 😉 Vorige week vrijdag was het zover. Pepijn ging mee naar het schoolplein om Job om 15.15 uur op te halen. Job, die wist dat Pepijn op hem stond te wachten, rende het schoolgebouw uit en de twee mannen vlogen elkaar in de armen. Mijn zusje en ik (en andere moeders op het plein) keken vertederend toe. Heerlijk dat de kids zo gek op elkaar zijn!

Verrassing

Bij ons thuis aangekomen had ik nog een kleine verrassing voor de mannen. Van de nieuwe Thomas Adventures-lijn kreeg ik onlangs namelijk  voor een review. De kinderen doken meteen op de doos en bouwden de treinbaan in sneltreinvaart samen op. Pepijn vond zo’n grote neef wel handig. Dat kwam hij ons dus ook even melden:”Voor mij is het soms nog een beetje lastig, maar Job helpt me.” Yeah, teamwork!

En laat dat nou net één van de dingen zijn die Thomas de Trein als doel heeft voor deze nieuwe speelgoedlijn. Samen spelen is belangrijk en leuk! Je leert er allerlei sociale vaardigheden mee en ontwikkelt je vriendschap. Vriendschap op volle kracht! En dat werkt dus prima. Nadat de treinbaan in elkaar was gezet door de grote neef, werden de treintjes verdeeld en speelden de neven volop!

Nieuw kliksysteem Thomas Adventures

Het fijne van deze nieuwe lijn is dat er een nieuw kliksysteem is. Er zitten nu aan de voor- en achterkant geen magneten meer, waardoor Thomas de stoomlocomotief en zijn wagonnetjes beter aan elkaar vast blijven zitten en je nog langere treinen kan bouwen. Ook de rails zijn vernieuwd. Geen paniek, wanneer je het ‘oude’ Thomas Take-n-Play hebt, want er zijn speciale adapters te verkrijgen bij de klantenservice waarmee je je ‘oude’ en ‘nieuwe’ set aan elkaar kunt verbinden.

Thomas Adventures Reg en de sloop

De verhaallijn rondom is dat Thomas op de baan van de sloop rijdt en op zoek is naar schroot. Reg, de gele kraan, helpt Thomas met zijn schroot te laden. Zet je al het schroot in elkaar op de wagon, dan vormt het een ‘schrootmonster’. Ook zit er een beweegbare glijbaan bij voor een snelle levering naast de baan. In de set zitten naast de spoorbaan een Thomas locomotief, Reg de kraan, een wagonnetje en overslag. Alles is uitstekend te combineren met andere Thomas & Friends treinsets en locomotieven.

Met de vernieuwde Thomas & Friends treinsets beleven kinderen samen mooie avonturen. Wij reviewen Thomas Adventures Reg en de sloop-set. En geven er 2 weg!

De verschillende verhalen vlogen hier al snel in het rond, er werd ander speelgoed toegevoegd en mijn zusje en ik genoten daar volop van. Heerlijk, hoe de kids samen spelen.

Het materiaal is lekker stevig en daarmee uitermate geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De treintjes zijn zelfs van metaal. Super handig, want ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn kind was en is dol op jaszakschatten. En die vindt hij niet alleen maar buiten. 😉

Met de vernieuwde Thomas & Friends treinsets beleven kinderen samen mooie avonturen. Wij reviewen Thomas Adventures Reg en de sloop-set. En geven er 2 weg!

Winnaars Thomas Adventures Reg en de sloop – Treinset

We geven twee van deze leuke sets weg. Wil je een kansje wagen om jouw kind ook samen met zijn vriendjes met deze leuke set te laten spelen? Doe dan mee! Ik heb ook nog een multipack gekregen met daarin 4 extra voertuigen. Ik doe bij iedere set als extraatje twee voertuigen uit de Jack & the Pack set. Jij kunt hieronder kiezen welke!

 

De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad van ons.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Thomas Adventures.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>