By 19 oktober 2011 Read More →

Jaszakschatten

Op de website Jaszakschatten worden van over de hele wereld jaszak vondsten verzameld die liefkozend jaszakschatten genoemd worden. 

Zowel kinderen als volwassenen legen hun zakken voor Joscha Keijl en Marieke Tol en tonen dat zij de schoonheid inzien van een dode tor, een iPhone, het treinkaartje naar Opa, bloemblaadjes, een gevonden knoop en ga zo maar door. Als je die spullen zo op noemt klinkt het misschien niet heel bijzonder, maar als je de foto’s op Jaszakschatten bekijkt, zie je dat het echte schatten zijn en wil jij vast ook mee doen. Mijn dochter leegde haar zakken al eens en we gaan dat zeker nog eens opnieuw doen. 

jaszakschatten op moodkids

Wil je ook meedoen, leeg dan de zakken van je jas (of die van een ander). Leg de inhoud vast met behulp van je camera en stuur de foto incl. portretfoto, leeftijd en (evt) een stukje tekst naar dit emailadres.

Het team van Jaszakschatten geeft hele leuke workshops en staat dit jaar wederom op DDW in Eindhoven voor te gekke kinderworkshops.

  

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.