By 22 oktober 2016 Read More →

Barbie Starlight Adventure: de nieuwste Barbie film

Toen Nicole mij vroeg of ik voor Moodkids met mijn dochtertje naar de launch party van Barbie wilde, hoefde ik niet lang na te denken over het antwoord. Dat was een dikke vette ‘JA’ natuurlijk!

En wat ben ik blij dat we hierbij mochten zijn, want het was super leuk.

Barbie Starlight Adventure

Eerst gingen we naar de première van de film Barbie Starlight Adventure. In het Vue theater stonden de bakjes roze popcorn met pakjes drinken al klaar. De film was erg leuk en spannend, maar ook ontroerend. Je hoorde de oh,oh’s en giechelbekkies door de zaal heen galmen. Zo leuk!

In deze stoere meidenfilm wordt Barbie samen met haar schattige huisdier Pupcorn de ruimte in gestuurd op haar hooverboard, om met een speciaal team de sterren in het heelal te redden. Maar kan ze dit wel? Barbies vader vertelt haar dat ze álles kan als ze maar haar hart volgt. Ze ontmoet in de ruimte  een aantal eigenzinnige karakters die deel gaan uitmaken van het speciale reddingsteam. Eerst botsen ze met elkaar, maar gaandeweg wordt de vriendschap hechter door hun geloof in elkaar en omdat ze hun hart volgen. Na een aantal tests zijn ze er klaar voor om de missie aan te gaan om de sterren te redden. Maar of ze dat lukt?

Tja dat moeten jullie zelf gaan zien natuurlijk. 😉

Als je ook naar de film Barbie Starlight Adventure wilt, bezoek dan de speciale Barbie fandag op 1 november in het Vue theater in Hilversum. Daar draait de film nog eenmalig.

En anders kun je de dvd hier kopen. Leuk 5 december cadeautje! 🙂

Naast de film ook nog andere activiteiten

Na de film waren er veel leuke activiteiten voor de kids. Zo konden de kinderen astronautje spelen door te vliegen in een luchtraket, zich te verkleden als een echte astronaut, trampoline springen met Barbie, zich laten schminken en spelen met alle nieuwste Barbie poppen.

Onder het motto #youcanbeanything wordt Barbie buitenaardse prinses. In de nieuwe film Barbie Starlight Adventure beleeft ze leuke en ontroerende avonturen. Lees hier Jasmijns review.

Zodra de kinderen met de poppen spelen, hoor je hun fantasie erop los gaan. Zijn ze ineens koningin van het heelal, een moeder of dokter. Zo schattig is dat, hele rollenspellen hoor je voorbij komen. En dat is dan ook precies waar Barbie voor staat en waar ze nu ook campagne mee voeren

Onder het motto #youcanbeanything, stelt Barbie: laat je kids maar dromen en fantaseren. Wie weet wat ze later zullen worden als ze groot zijn?

Benieuwd naar de nieuwste Barbie poppen uit het Star Light avontuur? Check dan hier de website van Barbie, waarop je ook leuke filmpjes, spelletjes en meer vindt. 

Eén en al genieten geblazen

Zodra de kinderen uitgespeeld of uitgekleurd waren, kregen ze boven heerlijke ruimtehapjes zoals paars galactische cupcakes en sterren sandwiches met kokosbrood. Je zag de kinderen genieten. Mijn stuiterbal al helemaal toen ze Barbie in het echt zag en met haar op de foto mocht.

Onder het motto #youcanbeanything wordt Barbie buitenaardse prinses. In de nieuwe film Barbie Starlight Adventure beleeft ze leuke en ontroerende avonturen. Lees hier Jasmijns review.

Aan het einde kreeg iedereen een mega goedgevulde goodiebag én mocht mijn dochtertje nog een grote sterren-ballon meenemen. Mijn kleintje was door het dolle heen en praatte honderduit over alles wat ze had beleefd die dag. ‘s Avonds aan de eettafel zei ze nog zoiets liefs: “Mama dit was de mooiste dag van mijn leven!” *smelt.

Een geslaagde dag dus. <3

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Jasmijn woont samen met haar twee (b)engeltjes van kinderen in het sfeervolle Baarn. Ze is gek op van alles: vintage, rommelmarkten, dansen tot bordspelletjes en computerspelletjes, lezen, reizen en nog veel meer. Jasmijn heeft een passie voor alles wat er in en om de keuken gebeurt, een Foodie in hart en ziel. Als het eten nog niet op is, dan heeft ze het al over het maken van nieuwe dingen.