Elastieken! Hoe flex ben jij met deze elastiek spelletjes?

Elastieken! Wat heb ik dat vroeger veel met mijn buurmeisje gedaan! Ze is trouwens nog steeds mijn vriendin, dus ik zal haar eens vragen of ze nog wat moves weet.

Zij had bij haar huis bij de ingang twee pilaren waar we het elastiek aan vast konden binden. Eén van ons ging dan aan de andere kant staan en de ander kon dan springen. Ik kan me nog herinneren dat zij er altijd heel goed in was om het elastiek helemaal om haar benen te draaien en er dan uit te springen. En dat ik, als ik het dan probeerde na te doen, hopeloos vast bleef zitten!

Aanleiding van deze trip down memory lane was het doosje Super leuke elastiek spelletjes, die we kregen toegestuurd.

> Hier vind je nog veel meer buitenspeel tips.

Super leuke elastiekspelletjes

In het doosje zitten een elastiek en een stapel kleurige uitlegkaarten voor verschillende spel ideeën zodat je meteen aan de slag kunt! Op de uitlegkaarten staat door middel van plaatjes heel duidelijk aangegeven hoe je het spel kunt uitvoeren. Als ik de kaarten doorkijk komen de herinneringen en het enthousiasme meteen weer terug!

Dit is de beweging die mijn vriendin zo goed kon! Hier uitgevoerd door mijn dochter die het dus ook kan! Job leest de uitlegkaarten voor. 🙂

 

Review super leuke elastiek spelletjes

Het elastiek en de uitlegkaarten zitten in een heel leuk doosje waardoor het ook leuk is om als cadeau te geven. De uitlegkaarten zorgen voor speel mogelijkheden. Je kunt ook extra spel/ leer elementen toevoegen zoals tellen en/ of zingen in een andere taal. Het doosje is leuk om als cadeautje te geven.

Of om tijdens de overblijf op school te gebruiken. Leuk cadeautje voor de juf of meester! Zorg dan wel voor meerdere elastieken. 😉

Bestel hier:

Super leuke elastiek spelletjes, Son Tyberg, Deltas

 

Dit artikel bevat affiliate links. Bestel jij het boekje via deze links, dan krijg ik daar een klein percentage van. Jou kost dat niets extra’s. De webshop die het product aanbiedt, betaalt dat. Dit is voor jou een gemakkelijke manier om het product te kunnen bestellen en voor mij een gemakkelijke manier waarop ik inkomsten kan genereren. Twee vliegen in één klap!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Brenda van Bindsbergen is moeder van Thomas (2006) en Sophie (2008). Dol op tijdschriften, tijgerprint en thee. Brenda schrijft over haar (soms chaotische, maar nooit saaie) leven als gescheiden moeder.