By 26 februari 2018 Read More →

Speelmatras van SitByMeMe: mooi én functioneel!

Op ShowUp spotte ik de speelmatras van SitByMeMe. Een matras waar je kind enerzijds lekker op kan snoezelen, boekjes lezen of stoeien. En anderzijds lekker op kan spelen met autootjes en je kind geen zere knieën krijgt. Plus een tof design wat past in je woon-of kinderkamer. Wat mij betreft drie vliegen in één klap.

Toen Job een jaar of twee was (voelt als een eeuwigheid geleden) was hij druk in de weer met autootjes. Lange files werden er gemaakt. En er werd wat afgescheurd op een speelmat. Je weet wel zo’n speelkleed met daarop een hele stad gesitueerd.

De mat vond ik handig omdat we parket hebben en dat toch wel hard speelt. Ik vond de speelmat echter vooral functioneel en totaal niet mooi. Dus als Job was uitgespeeld, rolden we de mat weer op en zetten we die naast de kast.

De afgelopen jaren zijn er wel toffe speelkleden gemaakt. Ik heb ze regelmatig langs zien komen. Eigenlijk zijn het meer vloerkleden, met een toffe print waardoor je kind er ook leuk mee speelt.  Zoals bijvoorbeeld deze van OYOY, onder andere verkrijgbaar bij webshop PSikhouvanjou.

Speelmatras van SitByMeMe

Op ShowUp spotte ik iets tofs in een vergelijkbare categorie. Geen vloerkleed, maar een speelmatras. Een matras waar je kind enerzijds lekker op kan snoezelen, boekjes lezen, koprollen of stoeien. En anderzijds lekker op kan spelen met autootjes of ander speelgoed. En je kind geen zere knieën krijgt. Wat mij betreft drie vliegen in één klap. Een lekkere matras om te chillen en te spelen, die er ook nog tof uitziet in je woon- of kinderkamer.

Op ShowUp spotte ik de speelmatras van SitByMeMe. Een matras waar je kind enerzijds lekker op kan snoezelen, boekjes lezen of stoeien. En anderzijds lekker op kan spelen met autootjes en je kind geen zere knieën krijgt. Plus een tof design wat past in je woon-of kinderkamer. Wat mij betreft drie vliegen in één klap.

De speelmatras van SitByMeMe zijn 120×60 cm en 5 cm dik. De matras is bekleed met de stevige en toch zachte OEKO-TEX® stof (70% katoen en 30% polyester). Met aan de ene kant een mooie grafische stof in 6 verschillende kleuren en prints.

Op ShowUp spotte ik de speelmatras van SitByMeMe. Een matras waar je kind enerzijds lekker op kan snoezelen, boekjes lezen of stoeien. En anderzijds lekker op kan spelen met autootjes en je kind geen zere knieën krijgt. Plus een tof design wat past in je woon-of kinderkamer. Wat mij betreft drie vliegen in één klap.

Aan de andere kant heeft de speelmatras een mooie speelprint gemaakt door Makii. Jawel, de leuke ontwerpstudio, die ook onze gave Sinterklaas aftelkalender maakte. Extra handig, de hoes heeft een rits waardoor je de hoes makkelijk in de was kunt gooien en op 30 graden kunt wassen.

Op ShowUp spotte ik de speelmatras van SitByMeMe. Een matras waar je kind enerzijds lekker op kan snoezelen, boekjes lezen of stoeien. En anderzijds lekker op kan spelen met autootjes en je kind geen zere knieën krijgt. Plus een tof design wat past in je woon-of kinderkamer. Wat mij betreft drie vliegen in één klap.

 

De speelmatras kost 88 euro inclusief verzending. Niet goedkoop, maar wel iets waar je jaren mee doet. En met die redenatie voor mij dus legitiem. 😉 Deze speelmatras had ik dus wel in de woonkamer laten liggen!

Te koop via de webshop van SitByMeMe

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.