Tofje

hippe en bijzondere babykleding en kinderkleding

Naar deze shop!

Tofje member

De webwinkel Tofje biedt een uniek assortiment van babykleding en kinderkleding aan qua merken. Juist door een ander assortiment aan te bieden dan andere webwinkels onderscheidt deze webshop zich. Als je in deze webshop rondkijkt, krijg je qua aanbod het idee van een boetiekje. Merken die net even anders zijn, zoals LoFff, Mayoral en Donsje. Maar dit is niet het enige dat deze shop onderscheidt, op het moment zijn ze namelijk druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe tool. Log je binnenkort in (geheel vrijblijvend), dan zie je enkel producten die jouw kindje passen, wat handig! Bij Tofje staan ze voor het gemak van de ouders, het aanbod moet overzichtelijk zijn en je moet goed en snel kunnen vinden wat je zoekt. Maar gewoon lekker rondneuzen kan natuurlijk ook.

Ook schoentjes en ondergoed

Het grootste aanbod bij Tofje bestaat uit babykleding en kinderkleding in de leeftijd nul tot tien jaar. Voor de allerkleinste hebben ze ook leuke schoentjes van BooF, Donsje en Lacoste. Deze schoentjes zijn een echte musthave en bieden ook nog comfort en stevigheid bij de eerste stapjes. Qua ondergoed is er aanbod voor alle leeftijden, je kunt terecht vanaf maat 50 tot en met 176. Schiesser, Muchachomalo en Chicamala bieden verschillende lijnen, waardoor er voor verschillende leeftijden verschillende collecties beschikbaar zijn.

Bijzondere kledingmerken

Maar waar je echt voor bij deze shop moet zijn, zijn de bijzondere kledingmerken voor baby’s en kinderen tot en met maat 152. De babykleding en kinderkleding van Mayoral en Quapi zijn eigenzinnig, hebben een eigen identiteit en zijn uniek in hun soort. Zijn deze merken jou nog niet bekend, dan moeten wij je waarschuwen. Want is het jouw stijl, dan wil je alleen maar meer hebben. Voor meisjes is dit jaar ook het merk LoFff aan het assortiment toegevoegd. LoFff staat bekend om de leuke jurkjes, die zeker passend zijn voor bijzondere gelegenheden. Ook nOeser is net toegevoegd. Dit babymerk maakt enkel gebruik van organisch katoen. Dit merk weet waar babykleding aan moet voldoen. De ontwerpen, het comfort voor de kleine dame of heer en de totale looks, het plaatje is uiteindelijk helemaal compleet.

Kom jij ook eens een kijkje nemen op Tofje?

[ssba]